duminică, 16 august 2009

Teoria conspiratiei functioneaza

Sunt aici printre noi. Si-au luat chip uman si ne spioneaza... S-au infiltrat in interior pentru a ne vedea cum am evoluat. Aceasta a fost si scopul pentru care ne-au trimis pe Pamant: sa vada cum ne vom descurca timp de trei milioane de ani, sa vada daca vom fi capabili sa le depasim inteligenta. Cum adica cine? EI. Civilizatia extraterestra. Cum care civilizatie extraterestra? Se pare ca nu vorbim aceeasi limba... EI, cei care ne-au adus pe NOI, oamenii, pe aceasta planeta.
Imi pare rau daca acest lucru iti pare o absurditate sau ceva de necrezut, dar am avut noroc cu un domn taximetrist care mi-a deschis calea spre adevar aseara. M-am gandit ca poate EI au ales ca eu sa fiu mesagerul si ca trebuie sa spun "totul" despre NOI mai departe...
Lumea trebuie sa afle...

Domnul taximetrist de la o companie ce practica un tarif de 1,7 ron pe kilometru, cercetator de profesie, dupa cum mi s-a recomandat, a trecut foarte repede de la a-mi pune intrebari cu scopul vizitei mele nocturne in oras la o teorie a religiilor, apoi la cum sunt tineri azi si a sfarsit prin a-mi spune ADEVARUL despre geneza oamenilor.

Sa ne intelegem: tot ceea ce stiam sau am auzit despre Adam si Eva, despre evolutia omului din maimuta sunt numai prostii. "Nu am evoluat dintr-o celula biologica", mi-a spus cu glas puternic taximetristul. Tot ceea ce se spune in "cartea aia, Biblia, sau teoria lui Darwin" nu e adevarat. Minciuni care sa ne tina departe de ADEVAR.
NOI am fost adusi aici de EI. Am inteles acest lucru.

Pret de 20 minute cat a durat intalnirea noastra, banuiesc ca de gradul III, mi-a deschis ochii. Sa va spun: in urma cu trei milioane de ani ne-au adus aici. Am pornit de la "zero pe scara evolutiei" si am avansat uimitor la ceea ce suntem azi. EI, insa, sunt de 10 (zece) ori mai inteligenti decat noi si intr-o clipa ar putea distruge planeta. Dar deocamdata, atentie: deocamdata!, nu vor asta.

Vin din cand in cand sa ne viziteze, sa vada cum ne comportam, dupa care pleaca spre "alt sistem solar". Poate esti curios cu ce se deplaseaza EI. Si eu am fost, asa ca am intrebat. Raspunsul a survenit rapid: cu nave care au viteza minina de 1 warp, adica egalul vitezei luminii de 300.000 km/s, iar maximul e de 10 warpi. Trebuie sa recunosc ca aceasta informatie nu este totalmente corecta. Am consultat in cursul zilei de astazi niste fizicieni in acest sens, iar ei mi-au argumentat ca numai lumina poate circula cu viteza ei. Am descoperit, astfel, o prima hiba in teoria conspirativa.

Printre altele taximetristul mi-a spus si ca George Lucas este singurul dintre NOI care a reusit sa se apropie foarte mult in seria "Razboiul stelelor" de adevarul suprem, absolut.
Tot de la el, sau poate EL, am aflat ca sunt printre noi. Ne spioneaza... La fiecare dezvaluire ma privea fix in oglinda retrovizoare, iar eu aprobam sistematic. Marturisesc ca imi doream tare mult sa ajung acasa, de aceea mi-am stapanit curiozitatea mistuitoarea de a afla mai multe despre venirea lor si geneza noastra.

Iata ca si mersul cu taximetristul omniscient mi-a folosit la ceva. Voi reveni cu articole despre alti colegi de breasla prieteni cu Kant si Heideger, mai ceva decat Miki Alexandrescu cu Michael Schumacher.

Nu trebuie sa disperam. "Adevarul e aproape. Vor veni iar printre noi. Se simte in aerul incarcat..." si-am ajuns la scara blocului...

Niciun comentariu: