joi, 28 ianuarie 2010

Capricorn, 9 ianuarie - Ziua ambitiei

Indivizii duri si incapatanati nascuti pe 9 ianuarie sunt persoane extrem de ambitioase, nu numai in ceea ce priveste interesele lor personale, ci si pentru cele ale membrilor familiei lor. Ei doresc sa ajunga in varf, sa fie cei mai buni si sunt capabili sa se dedice intru totul. Ei isi vor dedica intreaga energie pentru a-si atinge scopurile. Vointa nativilor zilei de 9 ianuarie nu trebuie subestimata. Cei nascuti in aceasta zi sunt capabili sa creeze o mare tensiune pentru a-i determina pe ceilalti sa actioneze asa cum vor ei. In plus, ei au talentul de a recunoaste oportunitatile si rareori, sau poate niciodata, vor rata sansa de a-si ameliora situatia.

Cei nascuti astazi sunt insa capabili sa faca si greseli majore. Pierderea, infrangerea si intarzierile de orice fel puncteaza scenariile vietii lor. Din fericire, flexibilitatea si simtul scopului sunt astfel exprimate incat ei pot riposta aproape intotdeauna. Este extrem de dificil sa ii infranga cineva sau sa ii determine sa se predea.

Nativii zilei de 9 ianuarie pretuiesc extrem de mult initiativa, responsabilitatea si libertatea personala. Datorita acestui lucru, ei pot pierde uneori din vedere obiectivele universale si sociale. Astfel, este posibil ca ei sa nu inteleaga sau sa nu aprecieze faptul ca o persoana mult mai intelectuala din grupul din care fac parte gandeste astfel. In plus, pentru ca evolutia lor sa fie benefica, majoritatea nativilor trebuie sa invete sa trateze oamenii asa cum ar dori sa fie tratati ei insisi. De asemenea, ei trebuie sa cultive anumite valori umane, cum ar fi amabilitatea, intelegerea si acceptarea.

Nativii zilei de 9 ianuarie sunt atat de orientati spre lupta si provocare incat rareori doresc sa faca o pauza atunci cand vor sa isi atinga obiectivele. Ei au tendinta de a fi dependenti de munca, de a se implica suta la suta in sarcinile lor. Astfel, ei pot considera dificil sa se relaxeze la sfarsitul zilei. De aceea, prezenta unui partener, prieten sau membru de familie ii poate ajuta in acest sens deoarece majoritatea celor nascuti astazi au mare nevoie de relaxare si buna dispozitie.

Nativii zilei nu reactioneaza prea bine cand intampina opozitie in activitatile lor. O latura destul de cruda a personalitatii lor se poate manifesta in asemenea situatii. Adevarati luptatori, ei folosesc orice arme au la indemana pentru a-si depasi adversarii, dar asteapta acelasi lucru in schimb. Totusi, daca invata sa vada clar evenimentele si sa recunoasca in anumiti rivali din prezent prietenii de maine, in cele din urma vor ajunge sa fie mult mai intelegatori si isi vor fortifica pozitia in lume.

SFATURI: Priveste-i pe copii cand se joaca. Invata de la ei. Nu permite ambitiei tale sa indeparteze ceea ce este mai bun in tine. Ramai dechis sfaturilor. Ia in serios ce spun ceilalti despre tine.

PUNCTE FORTE:

Flexibil

Concentrat

Ingenios

PUNCTE SLABE:

Autoritar

Rigid

Ingrijorat

Niciun comentariu: