duminică, 16 august 2009

Idei de conversatie cu o femeie

Daca esti cam timid si nu prea stii cum sa intrii in vorba cu o femeie, iata cateva ponturi ...


In primul rand, trebuie sa constientizezi ca limbajul corpului este mult mai important decat cuvintele pe care le folosesti. Oriunde te aflii si in orice situatie, trebuie sa tii minte ca postura si limbajul corpului sunt elementele cheie in conversatie.
Am observat o gramada de baieti abordand multe femei. Si de obicei imi dau seama in primele SECUNDE daca acel baiat stie ce are de facut si totodata daca va avea succes.


Majoritatea barbatilor folosesc limbajul corpului si tonalitatea unui supus, a unuia care isi cere mereu scuze... aproape ca dau impresia ca cersesc aprobare din partea femeilor si in acelasi timp sunt nervosi si constientizeaza intregul eveniment. Cu alte cuvinte , majoritatea barbatilor dau impresia de pampalau atunci cand abordeaza o femeie.


Pe de alta parte, barbatii pe care-i cunosc si care au succes cu femeile, sunt exact opusul lor. Ei sunt foarte relaxati, calmi si la locul lor. De multe ori cand abordeaza o femeie, incep conversatia ca si cand ar incepe sa vorbeasca cu un vechi prieten al lor.Nu exista limbaj al trupului care sa indice ca-si cer scuze si tot odata nu exista nici un semn de nesiguranta de sine.Ei nu vor sa afle daca femeia ii aproba... din contra, ei incearca sa isi dea seama daca femeia INDEPLINESTE standardele lor.Gandeste-te putin cum te-ai comporta daca ai vrea sa aflii daca intr-adevar este ea femeia exceptionala pe care ai vrea s-o cunosti mai bine, in loc sa fii ingrijorat daca te va placea sau nu ea pe tine... e o diferenta, asa-i?

Si acum, o mica tema pentru acasa:


Gandeste-te la cele mai comune situatii in care poti intalni femei pe placul tau. Observa ce fac, ce se intampla in mintea lor, unde se duc, de unde vin si ce fac in momentul respectiv. Incearca sa iti dai seama si cum se simt ele in momentul respectiv.
Acum nascoceste 10 moduri diferite prin care ai putea initia o conversatie in situatia de fata. Tine minte, TU esti cel care incearca sa afle daca EA este fata pe care ti-ar placea s-o cunosti mai bine.De indata ce ai pus pe hartie 10 moduri diferite de a aborda, alege-ti cateva preferate si repeta-le in mintea ta.


Intr-adevar ai de facut putina munca aici, dar fa-o pentru ca va conta foarte mult.


Si inca un indiciu iti mai dau:


Majoritatea barbatilor pe care ii cunosc si care au succes la femei folosesc cele mai simple moduri de a intra in vorba cu o femeie:
"Buna."
"Cu ce parfum te-ai dat?"
"Ce citesti acolo?"
Stiu ca suna simplu... chiar sunt cele mai simple conversatii. Dar , tocmai faptul ca sunt asa simple, face ca femeia sa lase garda jos. Nici nu suna a replici de agatat, plus ca te ajuta sa iti dai seama cat mai repede daca femeia cu care vorbesti este prietenoasa.
Si bineinteles, tine minte, cheia sta intr-un limbaj al trupului cat mai relaxat!

Niciun comentariu: