duminică, 16 august 2009

Leu, 16 august - Ziua tensiunii inalte

Persoanele nascute pe data de 16 august sunt indivizi extrem de senzuali care stiu cum sa-si urmeze drumul in viata. In tot ceea ce vor intreprinde exista un simt al rafinamentului, al stilului, al atractivitatii magnetice care ii incanta pe majoritatea celor cu care intra in contact. Desi par indivizi sanatosi si rumeni la fata, cei nascuti astazi au invariabil un interes notabil si/sau o chemare spre diversele forme de exprimare a senzualitatii cat si a sexualitatii. Aspectele autoritare ale acestei personalitati sunt pronuntate si datorita acestora nativii zilei de 16 august pot avea mari dificultati in tolerarea punctelor de vedere contradictorii. Intr-adevar, ei vor cauta sa triumfe in aceste situatii si, in anumite cazuri extreme, ii vor distruge pe cei care ii considera adversari sau inamici. Chemarea din interiorul lor de a acumula putere in cadrul sferei lor de influenta este in mod deosebit mai pronuntata.

Cand persoanele nascute pe 16 august ajung in acest punct vor exagera. Sa fie rai este ceva firesc in ceea ce ii priveste. Comportamentul lor neobisnuit cere auditoriu deoarece pentru ei suferinta in tacere este de nesuportat. Cei nascuti astazi doresc sa fie cap de afis, uneori chiar inaintea unui intreg grup de oameni cu care in mod normal ar putea imparti ceea ce experimenteaza.

Persoanele nascute pe 16 august sunt adesea extrem de sensibile, tipul de persoane agitate si nervoase. Desi pot fi raniti de lipsa de amabilitate a altora, ei sunt plamaditi dintr-o esenta foarte dura ce poate suporta practic orice fel de atac, fie el mental, ori fizic. De asemenea, ei pot fi destul de distructivi cu ceilalti cand isi pun acest lucru in minte. In anumite cazuri, razbunarea poate capata valente puternice in motivatia lor de a face respectivul lucru. Seducatori si magnetici, cei nascuti astazi pot capata puteri nemasurate prin extinderea si apoi retragerea afectiunii lor. Daca nativii zilei de 16 august merg destul de departe pe o latura negativa, ei isi vor exercita inevitabil puterile distructive asupra lor insisi. Cautarea permanenta a starii de incantare le poate distorsiona sau le poate duce personalitatea pana la extreme.

Un pericol major pentru cei nascuti pe 16 august este ca vor pierde capacitatea de a se bucura de placerile simple si de orice iese din conventional. In acest sens, ei insisi pot deveni din ce in ce mai distanti fata de familie si prieteni. In ciuda comportamentului lor anti-autoritar si uneori chiar anti-social, majoritatea nativilor zilei de 16 august gasesc o nisa sociala in care talentele lor ajung sa serveasca o nevoie reala in societate sau in cercul in cadrul caruia activeaza. Desi sunt interesati sa conduca, foarte rar vor fi interesati in stabilirea regulilor. In calitate de sefi, ei pot fi adorati si chiar venerati. In calitate de conducatori, ei nu se vor remarca si nu vor fi cea mai buna alegere, mai ales cand este vorba de responsabilitatea pe care trebuie sa si-o asume pentru un intreg grup de oameni. Seductia si revolta sunt specialitatea lor mai mult decat dominarea si controlul.

SFATURI: Invata sa te transformi cand este necesar sa conduci dispozitive umane conventionale. Incearca sa nu le afectezi, macar de dragul lor. Fii mai amabil cu dusmanii tai. Poti avea nevoie de ei. Antreneaza mai multa energie in viata ta spirituala interna.

PUNCTE FORTE:

Seducator

Electrizant

Orientat spre viitor

PUNCTE SLABE:

Distructiv

Revoltat

Excesiv

Niciun comentariu: