luni, 3 august 2009

Leu, 3 august - Ziua cautarii periculoase

Cei nascuti pe 3 august sunt atrasi de pericol, indiferent sub ce forma se manifesta acesta. De obicei, cautarea lor implica fie ranirea fie salvarea altora. Obiectivul lor este sa poata dezvalui adevarul asa cum il vad ei insisi, indiferent de riscul pe care il implica. De cele mai multe ori este vorba de risc in sine si nu de adevar, desi adevarul are o importanta majora pentru ei. Cei nascuti astazi trebuie sa se fereasca ca nu cumva sa-i raneasca pe ceilalti prin activitatile pe care le desfasoara.

Fiind impotriva experientei cotidiene, nativii zilei de 3 august cauta adesea agitatia departe de casa. Intr-adevar, unii chiar cutreiera lumea, in timp ce altii se multumesc cu zvacnirile imaginatiei stand linistiti pe scaunele lor.

Nativii mai evoluati ai zilei de 3 august genereaza sau experimenteaza distractia si in acelasi timp o exploateaza din punct de vedere creativ si profesional.

Cei nascuti pe 3 august pot risca foarte mult sa se raneasca singuri. De obicei, nici membrii familiei, nici prietenii ingrijorati nu-i pot convinge sa renunte la fascinatia pentru conflict si risc. Unii privesc exploatarile indraznete ca pe un test important in care pierderea punctelor e similara cu distrugerea, iar altii se dedica furnizarii pericolului. Cei care lupta pentru o cauza sau pentru apararea unui ideal sunt cel mai dificil de convins. In acest caz, activitatile lor implica o stare idealista si romantica, desi actiunile lor sunt mai degraba pragmatice si chiar executate cu sange rece, daca este cazul.

Pentru anumiti nativi ai zilei de 3 august, notiunea de a salva sau a proteja pe cineva reprezinta o fascinatie centrala, posibil manifestata din dorinta lor de a-i salva sau proteja pe ceilalti din punct de vedere fizic, sau din dorinta de a conferi siguranta psihologica si spirituala, creand un loc mai bun si mai sigur. Pentru ei este foarte important sa se perceapa ca niste eroi sau eroine.

Cei nascuti pe 3 august nu trebuie sa piarda controlul asupra ego-urile lor. In plus, ei pot investi in mod gresit in ceilalti propriile lor dorinte si sentimente. De exemplu, cei pe care doresc sa ii salveze pot in realitate sa fie putin interesati in a fi salvati de ei. Un pericol fatal apare atunci cand incantarea privitoare la aventurile lor se va diminua daca nu sunt ridicate in mod repetat mizele, ca in cazul efectului drogurilor ce este simtit doar daca se mareste dozajul. Astfel, natura dependenta a cautarii lor persistente pentru a obtine agitatie devine, in majoritatea dar nu in toate cazurile, ingrijorator de clara. Fiind capabili sa foloseasca eficient asemenea probleme indraznete ce pana la urma se arata a fi productive, va fi o masura a maturitatii lor si evolutiei lor.

SFATURI: Investigheaza cu grija daca saraca victima vrea cu adevarat sa fie salvata. Fereste-te de a-i pune in pericol pe ceilalti si pe tine insuti fara motive intemeiate. Nu mai trai intr-o continua idila sau in fantezii interesante. Cauta echilibrul ideal, ai puterea de a hotari.

PUNCTE FORTE:

Curajos

Idealist

Hotarat

PUNCTE SLABE:

Neglijent

Auto-distructiv

Egoist

Niciun comentariu: