luni, 31 august 2009

Fecioara, 31 august - Ziua aparitiei publice

Persoanele nascute pe 31 august sunt preocupate sa fie in atentia publica sau sa ii ajute pe altii sa isi gaseasca rolul in societate. Acesti nativi sunt genul de persoane preocupate de problemele altora, fara a avea legatura directa cu aceste probleme. Sunt atrasi in mod inevitabil de problemele cotidiene si sunt preocupati sa ii sustina pe ceilalti, chiar daca o fac in mod tacit. Unii dintre nativi considera ca este amuzant, chiar distractiv sa fie prezenti atunci cand se intampla ceva. Cei mai seriosi dintre nativii zilei sunt preocupati de felul in care pot imbunatati soarta celor din jurul lor (mai ales atunci cand este vorba de copii). Tipul mai amuzant va face orice pentru a ridica moralul familiei si prietenilor. Cei mai seriosi vor fi interesati in mod deosebit de felul in care ii pot educa pe ceilalti. Vor face acest lucru prin exemplu propriu, promovandu-si in mod activ principiile si cunostintele. Indiferent de felul in care se exprima pe plan social, nativii lucreaza deseori in folosul semenilor lor. Vor incerca sa imbunatateasca starea generala a lucrurilor prin eforturi proprii.

In general, persoanele nascute pe data de 31 august stiu cum sa ii sensibilizeze pe cei din jurul lor in legatura cu un anumit subiect. Din punct de vedere psihologic, sunt capabili sa inteleaga, sa influenteze gandurile si starile de spirit ale celorlalti si poate chiar sa convinga in legatura cu un anumit lucru. Nativii au parte de reusita in aceasta privinta indiferent daca sunt parinti, profesori, actori sau sefi. Oricum, la un moment dat, cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa se intrebe daca nu au devenit dependenti de atentia primita. Daca au atins acest punct, vor avea parte de cele mai multe ori de o criza de personalitate. Aceasta criza va avea loc in jurul varstei de 42 de ani (atunci cand Saturn se va afla in opozitie cu Uranus). Dupa acest moment dificil, este posibil ca nativii acestei zile sa devina mai interesati de evolutia propriei personalitati. Se vor orienta mai mult spre ei insisi si vor renunta la o parte din preocuparile sociale.

Nativii zilei de 31 august au un aer foarte atragator si din aceasta cauza sunt placuti de marea majoritate a oamenilor. Au un farmec puternic care ii atrage in mod invariabil pe cei din jur. Desi se comporta foarte bine ca membri ai unei echipe, nativii au tendinta de a deveni lideri. O asemenea pozitie de conducere se potriveste foarte bine cu talentul oraganizatoric al nativilor si cu usurinta lor de a lua decizii. Pe de alta parte, aceasta pozitie importanta se poate dovedi stresanta pentru cei nascuti in aceasta zi. In general, ei manifesta aversiune fata de tot ceea ce este ostentativ.

Atunci cand se confrunta cu oameni pretentiosi si ipocriti, persoanele nascute pe data de 31 august sunt foarte critice. Remarcile si comentariile pe care le fac sunt pline de ironie si chiar de rautate. In mod sigur, cuvintele lor isi vor atinge tinta. Cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa invete sa aiba mai mult tact si sa foloseasca un vocabular mai putin dur.

In general, nativii zilei de 31 august nu intampina greutati atunci cand este vorba de alegerea drumului in viata. Principala lor atentie va fi indreptata atat spre indeplinirea responsabilitatilor publice cat si spre satisfacerea propriilor nevoi si dorinte. Nativii vor avea nevoie de un refugiu pentru a se mentine psihic. Acest refugiu poate fi reprezentat de un loc mai retras, de un hobby sau de un rol pe care nativii il vor juca in secret. Intr-adevar, lupta pentru a se imparti intre chestiunile pubilce si cele private poate ocaziona aranjamente interesante in viata nativilor.

SFATURI: Urmeaza-ti instinctul. Incearca sa petreci mai mult timp cu tine insuti. Nu mai cauta atat de mult atentia si aprobarea celorlalti. Incearca sa gasesti un echilibru intre amuzament si responsabilitate. Invata sa ii apreciezi pe cei din jurul tau.

PUNCTE FORTE:

Dinamic

Influent

Amuzant

PUNCTE SLABE:

Dependent de societate

Caustic

Niciun comentariu: