duminică, 16 august 2009

Leu, 10 august - Ziua vocii de catifea

Persoanele nascute pe 10 august par a fi omniprezente. Isi fac simtita prezenta intr-un mod foarte puternic. Personalitatea lor dicteaza celorlalti asemenea unei voci care este auzita in mod constant. Este de mentionat faptul ca, pentru acesti nativi forma de exprimare este la fel de importanta ca si continutul declaratiei. Asadar, stilul si tehnica de a comunica au o mare importanta pentru ei.

Compania nativilor zilei de 10 august este deseori cautata de ceilalti. Sunt persoane vivace cu mult umor si din aceasta cauza sunt apreciati. Datorita faptului ca nu este o fire nestatornica, te poti baza cu incredere pe o persoana nascuta in aceasta zi. Au extraordinara calitate de a-i putea face pe cei din jurul lor sa se simta bine. Deci, sunt oameni foarte amuzanti si placuti. Simt nevoia puternica de a fi apreciati. Atunci cand se intampla acest lucru, cei nascuti in aceasta zi se daruiesc in mod aproape neconditionat - nu numai celor iubiti, ci si celor cu care intra in contact in viata de zi cu zi. Daruirea poate fi calea de a evita abordarea introspectiva a personalitatii proprii. Cunoasterea de sine reprezinta un drum destul de anevoios. Cu toate acestea, nativii vor trebui sa il parcurga pentru a-si pune in evidenta toate aspectele pozitive ale personalitatii.

Indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi, in timp, ajung sa pretuiasca timpul in care sunt singuri. Aceasta descoperire se va produce atunci cand nativii vor fi in jurul varstei de treizeci spre patruzeci de ani. A se cunoaste pe sine poate deveni o prioritate foarte importanta. Cei nascuti in aceasta zi vor ajunge intr-un moment al vietii cand vor fi capabili sa faca pregatiri meticuloase pentru a ajunge sa se cunoasca. O astfel de planificare este foarte practica. In acest fel, persoanele nascute pe data de 10 august vor evita sa se supraaprecieze. Ele nu vor permite sperantelor ireale sa le domine gandirea.

Cele mai potrivite profesii pentru nativii zilei de 10 august sunt acele profesii in care isi pot pune in valoare talentele verbale. Atunci cand lureaza intr-o companie, este de preferat sa ocupe un post care sa implice contactul cu clientii sau care sa le permita sa interactioneze cu colegii. Nu ar fi bine sa isi petreaca prea mult timp singuri, intr-un birou. Este foarte important pentru aceste persoane sa primeasca in mod constant un raspuns din partea celor cu care intra in contact. Acest lucru este extrem de important pentru evolutia nativilor. Daca ei vor fi capabili sa foloseasca intr-un mod constructiv raspunsurile critice, acesta atitudine se va dovedi a fi foarte importanta pentru propria maturizare. Intr-un mod pozitiv ii va solicita o cariera in domeniul afacerilor sau in domeniul media. Insa, indiferent de domeniu, nativii sunt foarte ambitiosi. In orice caz, cei nascuti in aceasta zi trebuie sa fie atenti sa nu dezvolte o atitudine elitista in drumul lor spre succes.

Uneori, persoanele nascute pe data de 10 august sunt destul de inaccesibile din punct de vedere sentimental. Multi dintre cei nascuti in aceasta zi simt nevoia de a avea un auditoriu. Cu toate acestea, ei nu sunt foare deschisi la nivel emotional. Deseori, nativii pun prea mare accent pe felul in care sunt tratati in viata publica. Au parte de multe suferinte atunci cand simt ca munca lor nu este apreciata. Respingerile repetate pot fi cauzele unei atitudini cinice, care nu poate decat sa strice. Asadar, este foarte important ca nativii zilei de 10 august sa isi mareasca increderea in ei insisi si in convingerile lor. Aceasta atitudine ii va face sa nu mai fie atat de dependenti de parerile si de aprobarea celorlalti. De asemenea, se va accentua capacitatatea de a impartasi si de a fi increzatori.

In general, pentru persoanele nascute pe data de 10 august satisfactia oferita de un lucru bine facut are o imporanta mai mare decat banii. Virtutile unei astfel de atitudini sunt aparente. In interiorul lor, nativii cred ca trebuie sa primeasca o rasplata potrivita pentru munca lor.

SFATURI: Evalueaza-ti atasamentul fata de valorile exterioare. Nu mai depinde atat de mult de parerile si opiniile celorlalti. Fii mai increzator in tine. Cultiva-ti atentia, toleranta, dragostea lipsita de egoism si daruirea neconditionata.

PUNCTE FORTE:

Atractiv

Amuzant

Cu o voce seducatoare

PUNCTE SLABE:

Lipsit de incredere in sine

Cu multe nevoi

Niciun comentariu: