duminică, 16 august 2009

Leu, 13 august - Ziua sanselor durabile

In mod normal numarul 13 nu este un numar nenorocos in sine. De-a lungul vietii, cei nascuti pe 13 august au de-a face cu sanse aparent insurmontabile in lupta lor de a ajunge in top si de a ramane acolo. Asigurarea unei pozitii dorite, lupta pentru a realiza obiectivele personale sau cautarea unei relatii implinite sunt provocari ce ii vor urmari intreaga viata pe acesti nativi. Daca s-au nascut neobisnuiti sau au devenit neobisnuiti prin anumite circumstante, nativii zilei de 13 august vor manifesta o personalitate si o conceptie unica despre viata.

Se poate considera ca cei nascuti astazi ar fi ingenuncheati de povara greutatilor si provocarilor. Desi pot suferi ocazional de depresii destul de profunde si se pot simti doborati de greutatile vietii, cel mai adesea ei isi pastreaza o dispozitie mult mai vie, mai vesela in fata lumii. Extrem de sensibili la critica si predispusi sa gandeasca ce este mai rau despre ei, nativii pot pastra orice insecuritati pentru ei insisi si pot reusi sa ramana prietenosi, deschisi si, mai presus de toate, activi. Totusi, ceilalti vor gresi daca vor crede ca se vor apropia prea usor de nativii zilei de 13 august. In general, cei nascuti astazi trebuie sa cunoasca pe cineva de ani de zile inainte de a-i permite sa se amestece in viata lor personala.

Indivizi unici, chiar ciudati, nativii zilei de 13 august sunt atrasi de natura neobisnuita a celorlalti. Din contra, ei au putine lucruri in comun cu cei neconventionali sau extrem de conventionali. In timp ce nativii zilei pot nazui la cele mai inalte forme ale idealismului in cadrul propriei lor filozofii si propriilor proiecte, ei raman in general suspiciosi cu cei ale caror idei par ireale sau extrem de optimiste. O dorinta puternica de a se rascula impotriva oricarei forme de incarcerare, fascism sau opresiune marcheaza aceasta zi. Deoarece au potential de conducatori, nativii zilei de 13 august trebuie sa-si pastreze un anumit control asupra tendintelor de a fi autoritari.

Multi dintre cei nascuti pe 13 august au o atractie pentru pericol. Aceasta nu inseamna neaparat ca ei vor risca sa moara sau sa se raneasca pentru a face ca sansele marete sa triumfe. Intentia lor este de a realiza imposibilul. Chiar si nativii timizi ai zilei de 13 august resping in general o viata fara provocare, sigura si linistita. Intr-adevar, nativii care au reusit cumva sa ramana protejati de accidente sau intamplari nefericite sunt capabili chiar ca intr-o zi sa ii uimeasca pe cei din jurul lor prin asumarea unor riscuri majore. Toti nativii zilei de 13 august au puterea de a persevera. Ei sunt dispusi sa astepte ceva ce vor sa obtina si, cel mai adesea, stiu cand este momentul potrivit sa actioneze. Din nefericire, ceea ce realizeaza acestia nu este intotdeauna o valoare durabila, de parca cineva le-ar face in ciuda in aces sens. Nativii care recunosc si gusta din placerea conferita de natura lor neobisnuita nu se vor chinui prea tare sa obtina stabilitatea sociala sau acceptare, dar prefera sa isi croiasca propriul drum in viata. In afara de toate incercarile si suferintele pe care le experimenteaza, nativii au parte si de destul de mult noroc. Ei vor reusi sa razbata si vor primi ajutor in momentele cele mai neasteptate.

SFATURI: Fa tot ce este mai bine cu ceea ce ai deja si niciodata nu permite lumii sa te darame. Gaseste-i pe ceii care iti impartasesc gusturile si mentalitatea. Fereste-te de manie si tendintele tiranice. Incearca sa ramai deschis si increzator. Nu te retrage in universul tau personal prea mult.

PUNCTE FORTE:

Neinfricat

Vioi

Curajos

PUNCTE SLABE:

Original

Extrem de sensibil

Nesigur

Niciun comentariu: