marți, 25 august 2009

Fecioara, 24 august - Ziua examinarii temeinice

Cei nascuti pe 24 august au o dorinta arzatoare de a deslusi misterele ce ii intereseaza. Zonele mai intunecate, neintelese si nedeslusite ale cunoasterii umane ii atrag. In calitate de invatacei ai conditiei umane, cei nascuti astazi isi insusesc adesea cunostinte obiective doar de dragul de a face acest lucru, fie ca este vorba de planul filozofic sau stiintific, material sau teoretic. Cautarea lor interminabila pentru a-si insusi cat mai multe informatii si detalii ii poate ajuta sa simta ca au un rost in viata si sa-si imbogateasca universul. Astfel, ei pot ajunge departe in viata.

Complexitatea indiscutabila vine de la sine pentru nativii zilei de 24 august. Toate tipurile de puzzle, paradoxurile si ghicitorile sunt punctele lor forte. Ei insisi sunt uneori dificil de urmarit. Practic, ei pot dispare intr-un labirint al ganduilor, o retea a ideilor complexe. Desi cei nascuti pe 24 august pot fi dificil de urmarit si inteles, ei insisi se simt rareori pierduti.

Din nefericire, adesea persoanele nascute pe 24 august nu sunt constiente de faptul ca, in realitate, sunt la fel de complecsi ca si cerintele activitatii lor profesionale, domeniile de investigare sau creatie. In general, ei se considera simpli si directi. Acest lucru poate crea probleme pentru cei implicati din punct de vedere emotional. Membrii familiei, prietenii sau iubitii pot simti adesea ca nu inteleg motivatiile lor, emotiile si nevoile reale. Cand sunt acuzati de obstructionare, complicand o problema sau evitand intrebarile, persoanele nascute pe data de 24 august reactioneaza adesea confuz si respingator.

Pentru a descoperi adevarul, nativii zilei de 24 august vor sapa adanc in carti si in caracterul uman. De asemenea, ei vor face sapaturi si la propriu, in pamant, vor examina padurile, vor cerceta cerul si vor investiga adancimile marilor, pentru a explora minunile naturii. In vacante, majoritatea persoanelor nascute pe 24 august agreeaza foarte mult sa exploreze ceva in totalitate nou pentru ei. Activitatile lor preferate si posibil carierele lor reflecta dorinta de a descoperi.

Nativii zilei de 24 august pot deveni parinti foarte buni, intotdeauna demonstrand un mare interes fata de dezvoltarea copiilor lor. Totusi, ei trebuie sa faca un efort pentru a permite fiecaruia sa aiba coltisorul lor privat si spatiul de care toti avem nevoie. Acest lucru inseamna ca ei trebuie sa-si mai tempereze tendintele de a supra-analiza comportamentul copiilor lor si chiar de a exagera cu organizarea vietilor lor. Nativii zilei de 24 august ar face bine sa-si simplifice propriile vieti cat mai mult posibil. Ei trebuie sa evite multe dintre elementele complexitatii lor. De asemenea, trebuie sa faca un efort pentru a diminua interferentele din viata lor. Relatiile lor se vor imbunatatii simtitor daca isi vor aduce aminte ca, uneori, sa ii lase pe prieteni si pe cei dragi sa-si vada de treburile lor.

SFATURI: Nu mai face din tantar armasar. Ocazional permite lucrurilor sa isi urmeze propriul curs. Observatiile tale nu sunt intotdeauna apreciate. Urmeaza-ti inima mult mai des, dar respecta si dorintele altora.

PUNCTE FORTE:

Observator

Investigator

Temeinic

PUNCTE SLABE:

Superanalitic

Agitat

Obscur

Niciun comentariu: