duminică, 30 august 2009

Fecioara, 30 august - Ziua hotararii

Persoanele nascute pe 30 august sunt foarte puternice si stiu sa-si foloseasca punctele forte. Sunt foarte pricepute in manuirea banilor si le place sa lucreze in domenii legate de finante. Sunt extrem de mandre de rezultatele pe care le obtin atunci cand se ocupa de managementul fondurilor personale, ale familiei sau ale companiei. Indiferent de domeniul in care activeaza, nativii vor cauta sa obtina rezultate concrete prin munca lor. Ei prefera sa nu se aventureze in domeniile speculative sau nerealiste. In general, caminul unei persoane nascute pe 30 august este confortabil si atent organizat astfe incat sa satisfaca cat mai multe necesitati si dorinte materiale.

Cei mai multi dintre nativii acestei zile au foarte mare incredere in puterea lor de a infrunta aproape orice situatie, dar uneori exagereaza in aceasta privinta. Persoanele nascute pe data de 30 august ii impresioneaza pe cei din jurul lor prin stabilitatea de care dau dovada. Din aceasta cauza, multi oameni vor deveni dependenti de ei, ceea ce se dovedeste apasator. Chiar daca sunt capabili sa isi asume mari responsabilitati, nativii acestei zile au si ei o limita. Simt nevoia de a se detasa de cei care sunt dependenti de ei, insa se vor simti vinovati atunci cand vor face acest lucru. Asadar, desi cei nascuti in aceasta zi se simt flatati de faptul ca multe persoane depind de ei, in cele din urma vor sfarsi prin a regreta ca au incurajat acest lucru. Daca nativii zilei de 30 august reusesc sa realizeze care este modul optim de a actiona si implicatiile pe care le au faptele lor, vor face un pas important in evolutia personala.

Marea incredere si consideratie pe care o au nativii fata de ei insisi nu are un impact pozitiv asupra copiilor si colegilor. Cei care traiesc alaturi de un nativ al acestei zile se vor simti aproape tot timpul in inferioritate. Acest lucru se va intampla mai ales in plan material. Existenta unui parinte nascut in aceasta zi se poate dovedi sufocanta pentru copii. In principal datorita atitudinii organizatorice pe care o au acesti parinti, copiii pot deveni foarte nehotarati. Nativii acestei zile ar trebui sa le atribuie copiilor lor responsabilitati fara a exagera. Cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa ii invete pe copii si pe prieteni cum sa-si foloseasca aptitudinile, cum sa le imbunatateasca si cum sa aiba incredere in propriile forte. Deseori, persoanele nascute pe data de 30 august isi doresc sa impuna reguli stricte in ceea ce priveste propria casa si organizarea ei. Ele ar trebui sa lupte impotriva tendintei de a fi prea autoritari, inflexibili, intoleranti si nedrepti.

Din cand in cand, persoanele nascute pe data de 30 august pot fi acuzate ca sunt prea preocupate de partea materiala a lucrurilor. Nativii nu simt nevoia de a detine ceva, de a fi proprietari. De fapt, ei cauta sa isi faca ordine in gandire si sa isi organizeze modul de lucru. Chiar si nativii care nu sunt preocupati de partea materiala a lucrurilor se dovedesc a fi foarte buni organizatori. Vor sti cum sa directioneze aproape orice activitate, incepand cu treburile casnice si terminand cu proiectele de amploare. Acesti indivizi pragmatici sunt persoanele potrivite atunci cand se urmareste realizarea efectiva a unor idealuri.

SFATURI: Incearca sa nu ii mai faci pe cei din jurul tau sa depinda de tine. Invata-i pe copiii tai sa fie mandri de ei insisi. Fii mai flexibil in privinta regulilor. Nu te mai simti responsabil de rezolvarea oricarei probleme. Cultiva-ti latura spirituala. Priveste dincolo de latura materiala a lucrurilor.

PUNCTE FORTE:

Importante apitudini financiare

Organizat

Demn de incredere

PUNCTE SLABE:

Autoritar

Inflexibil

Niciun comentariu: