miercuri, 26 august 2009

Fecioara, 26 august - Ziua partenerului sustinator

Persoanele nascute pe data de 26 august isi asuma foarte rar rolul cel mai important in cadrul unei afaceri sau in cadrul familiei. In general, prefera sa lucreze in echipa si sa urmareasca implinirea unui tel comun. Deseori, multi dintre nativii acestei zile sunt legati, din punct de vedere emotional, de un individ mai puternic si mai influent, de un prieten sau coleg care stie sa castige atentia. Din acest motiv, cei nascuti in aceasta zi trebuie sa se lupte pentru a le fi recunoscute calitatile. Ei isi cunosc adevarata valoare, dar este mai greu pentru ceilalti sa recunoasca acest lucru. Daca nativii acestei zile se vor multumi cu rolul de sustinator sau daca vor astepta momentul potrivit pentru a deveni lideri, vor fi foarte fericiti si multumiti de ei insisi. In caz contrar, nativii vor deveni frustrati si lipsiti de productivitate.

In cazul in care lucreaza singuri, nativii zilei de 26 august pot parea singuratici si izolati. Este adevarat ca unele dintre persoanele nascute in aceasta zi sunt dominate de sentimente de autocompatimire. Din aceasta cauza, vor deveni hipersenibili la orice forma de negativism sau de respingere. In orice caz, acesti oameni singuratici au o vointa puternica. Ei vor continua sa mearga pe drumul pe care l-au ales, indiferent daca vor avea sau nu ceva de castigat. Vor merge inainte, se vor lupta si vor infrunta greutatile fara a se plange.

In general, cei nascuti in aceasta zi sunt parinti extraordinari. Ei inteleg foarte bine necesitatea de a ordona si organiza viata copiilor. Nativii care nu au prea multa ambitie vor fi mai relaxati in ceea ce priveste pretentiile pe care le au de la copiii lor. Se poate intampla ca persoanele nascute pe 26 august sa nu fie talentate sau sa nu aiba parte de recunoasterea meritelor pe plan profesional. In acest caz, trebuie sa evite sa isi impovareze copiii cu visurile lor si sa ii forteze pe acestia sa le indeplineasca.

Multi dintre nativii acestei zile prefera sa lucreze in spatele scenei. Uneori, ei vor fi forta ascunsa ce mobilizeaza un grup cunoscut. In afara faptului ca sunt jucatori de echipa, cei nascuti in aceasta zi se bucura atunci cand raman anonimi si neobservati. Persoanele nascute pe data de 26 august considera ca in loc sa se lupte pentru a obtine atentia celorlalti este mai bine sa profite de libertatea de a lucra singuri si fara a fi intrerupti de altcineva. Asemenea oameni devotati valoreaza greutatea lor in aur pentru familie sau pentru afacerile in care sunt implicati.

Mai devreme sau mai tarziu, nativii acestei zile isi vor schimba modul de a privi lucrurile. Atunci cand vor ajunge in jurul varstei de 50-60 de ani, isi vor pune in mod frecvent intrebari de genul „Eu ce am de castigat?” sau „Ce am facut cu viata mea?”. Atunci cand vor ajunge in aceasta situatie vor fi capabili sa renunte la altruismul care ii caracteriza si se vor orienta spre un drum total diferit. Persoanele nascute pe 26 august se vor simti indreptatite sa profite de aceasta noua viziune asupra vietii si nu se vor invinovati pentru aceasta schimbare radicala a atitudinii. Oricum, pentru cei din jurul lor aceasta schimbare poate fi socanta.

SFATURI: Uneori nu este bine sa fii prea tolerant. Invata sa lupti pentru tine insuti. Fii mai hotarat, mai ales atunci cand iti ceri drepturile si rasplata muncii tale. Nu ii lasa pe altii sa traiasca in locul tau. Incearca sa iei singur decizii.

PUNCTE FORTE:

Stapanit

Tolerant

Cooperant

PUNCTE SLABE:

Pasiv

Represiv

Se sacrifica prea usor pentru altii

Niciun comentariu: