marți, 25 august 2009

Fecioara, 25 august - Ziua extrovertitului mandru

Persoanele nascute pe data de 25 august simt nevoia imperioasa de a se face remarcate, atat in public cat si in particular. Cei nascuti in aceasta zi sunt capabili sa pastreze foarte mult timp un secret doar pentru placerea de a-l deconspira mai tarziu in public. Cei mai multi dintre nativii acestei zile sunt exibitionisti in adevaratul sens al cuvantului. Cu toate acestea, daca este necesar, ei pot juca cu usurinta rolul unei persoane care tine foarte mult la intimitatea ei.

In general, nativii zilei de 25 august sunt binecuvantati cu minti active si cu o inteligenta remarcabila. In ciuda acestui fapt, ei sunt foarte preocupati de latura fizica, chiar surprinzator de deschisi din punct de vedere emotional si sexual. Persoanele nascute in aceasta zi nu se tem sa isi exprime dorintele in cel mai dramatic mod posibil. In special femeile nascute pe data de 25 august adopta aceasta atitudine. Daca se simt atrase de un barbat, nu vor ascunde si nu vor nega niciodata acest lucru. Atat femeile cat si barbatii stiu cum sa isi foloseasca atuurile pentru a cuceri pe cineva. Vor face acest lucru cu ajutorul inteligentei, frumusetii sau cu ajutorul personalitatii.

Unii dintre cei nascuti in aceasta zi au un complex de inferioritate ascuns. Acest complex apare din cauza unor probleme legate de educatia intelectuala sau sociala de care au avut parte in trecut. Ei vor exagera in privinta atractivitatii si puterilor lor pentru a-si ascunde in acest fel deficitul imaginar din planul intelectual. Din acest motiv, nu este surprinzator ca in aceasta zi sunt nascute multe prostituate si multi gigolo.

De fapt, marea putere a nativilor zilei de 25 august sta in inteligenta lor. Cu cat realizeaza mai repede acest lucru, cu atat mai bine. Ar trebui sa renunte la preocuparile legate de fizic in favoarea celor legate de intelect. Astfel, vor reusi sa faca o alegere realista a carierei si sa-si formeze o impresie mai buna despre ei insisi. Conflictul dintre partea fizica si cea psihica este o problema care ii va preocupa in mod constant pe cei nascuti in aceasta zi. De exemplu, manifesta dorinta puternica de a fi admirati atat pentru atributele fizice cat si pentru cele intelectuale. Acest tip de admiratie este foarte greu de castigat din cauza prejudecatilor societatii. Este cunoscut faptul ca un om frumos nu este considerat si destept si viceversa.

Persoanele nascute pe 25 august sunt capabile sa isi foloseasca farmecul pentru a atrage admiratia celorlalti. Cu toate acestea, nativii ar trebui sa aiba mai multa consideratie fata de ei insisi. De asemenea, daca isi doresc sa evolueze, ei nu ar trebui sa mai depinda atat de mult de aprobarea celorlalti. Daca nu vor incerca sa faca acest lucru, este posibil sa aiba parte de povesti nesfarsite de dragoste, de relatii instabile si de tot felul de probleme emotionale.

Persoanele nascute pe 25 august ar trebui sa isi descopere talentele, sa le cultive si sa aiba curajul sa le foloseasca. Pentru acesti nativi, a se indragosti pare a fi ceva autodistructiv. Din acest motiv, ar trebui sa invete din experienta si sa nu-si mai faca iluzii false.

SFATURI: Esti un om valoros. Nu mai depune atatea eforturi pentru a cuceri si atrage aprobarea celorlalti. Incearca sa te cunosti mai bine. Daca nu esti multumit de tine, ia masuri in aceasta privinta.

PUNCTE FORTE:

Extravagant

Sexi

Energic

PUNCTE SLABE:

Cu prea multe nevoi

Nesigur

Niciun comentariu: