duminică, 16 august 2009

Zodiac erotic - Sãgetãtor 22 noiembrie - 21 decembrie

Femeia sãgetãtor:

Ea este un "Don Juan" al zodiilor. In alegerea amantilor ei este marinimoasa. Fara griji, ea trece de la o aventura sexuala la alta, deoarece totul la ea ramane pe baza de prietenie. Nu este in stare de o legatura mai adanca. Se joaca cu dragostea. Fiecare partener este un jeton pe care il arunca pe o ruleta acolo unde crede ea ca se afla numarul norocos. Cand o iubire nu reusaste, gandeste filozofic: de ce sa plang dupa o iubire pierduta? in curand va veni alta. Este vanitoasa, iar cand atinge varsta mijlocie este posibil sa ajunga la chirurgie estetica. Femeia aceasta vrea sa se conserve si sa se amuze. Nu poate suporta plictiseala. Este directa, sincera, buna la suflet si marinimoasa. Iubeste libertatea si trebuie sa aiba posibilitatea de a calatori. Are nevoie de variatiuni si stimulare. Chiar daca este fericita, nu poate fi singura, are nevoie de martori care sa-i vada fericirea. Se leaga de un artener ssexual promitaor dar mai mult o intereseaza un schimb de idei si o aventura romantica. De nulte ori un barbat nu stie ce vrea caci este greu de decis: face un avans sexual sau cauta un prieten? Intrebarea: "Putem sa ramanem doar prieteni?" a fost precis pusa pentru prima oara de o sagetatoare. nimic nu raceste mai mult ca o astfel de intrebare. Pare a nu-si gasi locul niciodata. Locuinta ei arata de parca s-ar muta. Un lucru care nu o mai intereseaza il schimba si la fel face si cu amantii. Exista atatea de facut... de ce sa te plictisesti? Este o partenera ideala pentru o convietuire din care in orice moment iti poti da demisia. Este o buna ascultatoare, si barbatului caruia ii place sportul si aventura, o buna camarada. Inainte de a cauta o asemenea femeie trebuie sa te gandesti ca ea este neschimbata, o jucarie careia ii place sa surprinda. Se face ca stie totul dar de obicei nu stie despre anumite lucruri nici macar cat sa poata conversa. Sinceritatea ei in unele lucruri sentimentale ii zapaceste pe barbatii pe care i-a avut, iar daca un amant o dezamageste i-o spune direct. Firea ei nerabdatoare, impulsiva, ii face chiar ei greutati. I-ar merge mult mai bine daca si-ar intelege partile slabe si cele puternice. Se avanta fara sa se asigure si niciodata nu va asculta de sfatul nimanui. Daca iubeste totusi un barbat, devine dependenta, iar daca acesta o paraseste se prabuseste. Un barbat o poate cuceri fara probleme si astfel ea va deveni victima unor barbati fara scrupule iar pe barbatul adevarat il pierde. Necoapta, nesigura, usuratica si instabila este greu de inteles si imposibil de dominat.



Viata sexualã a femeii sãgetãtor:

Locul desfasurarii pentru actul sexual este natura libera. Nu poate fi nimic mai frumos pentru ea decat a face dragoste in cort, in rulota sau la strand. Probabil de aceea gasim atatea femei sagetator la nudism. Savureaza actul sexual dar nu-i plac uverturile lungi. Interesul principal la ea este terminarea. Nu are nimic impotriva unei excitatii uverturice dar vrea sa inceapa reprezentatia principala cat mai repede. Poate ajunge la orgasm de mai multe ori, dar superficial. Unii barbati o gasesc fara tact in pat si este adearat ca uneori pot deveni foarte dure cu amantii. daca nu primeste ceea ce vrea se satisface singura. Ii place sa-si ia partenerul peste picior pana cand acesta isi pierde stapanirea de sine. Nu-i pasa daca barbatul termina inaintea ei. Gaseste mijloace si drumuri de a se satisface. Ii place mult acel "dupa-aceea" cand sta alaturi de el cu o tigara sau cu o bautura si discuta despre fericirea avuta mai inainte. Sexul este frumos dar ei nu-i plac amantii care se manifesta ca si cand s-ar schimba tot universul. Broblema sa de vaza consta in aceea ca nu se poate dedica unui singur amant. Fara prea multa alegere zboara de la unu la altul. Nu opune prea multa rezistenta dar nici nu gaseste prea multa multumire. Nu-i plac experimentele, vibratoarele sau alte jocuri asemanatoare. Nu este o cunoscatoare a eroticii, prefera formele verticale. Variatiunile o scarbesc. Poate avea relatii si cu femei si atunci preia rolul masculin cand poate devenii cruda si sadica. O va interesa numai stisfacerea sa.



Bãrbatul sãgetãtor:

Este vesel, sarmant si spiritual, ai impresia ca pentru el esti cea mai interesanta femeie. Nu te lasa inselata. Cand te uiti mai bine observi ca ochii ii fug de la o femeie la alta. Adevarul este ca le doreste pe toate. Daca va intra o femeie frumoasa se va invarti in jurul ei, o va complimenta si va face totul pentru a o vraji; ii va cere adresa, numarul de telefon pentru a o bombarda cu flori si omboane, telefoane peste telefoane. Este un idealist romantic care crede ca urmatoarea va fi cea mai cea. Indiferent cat a fost de dezamagit, optimismul sau ramane in picioare. Fiecare zi inseamna pentru el o noua posibilitate. Are o inima pe care o doreste mereu strapunsa. Doreste sa fie indragostit dar se fereste sa fie legat. Nici o aventura nu dureaza pentru ca asta nu ar corespunde felului sau de a fi. Lupta impotriva legaturilor stranse si nu suporta gelozia. Cel mai mult ii plac femeile cu experienta pentru ca ele vad in dragoste un joc usor. Daca se indragosteste nu vrea sa aiba sentimentul ca semneaza un pact. Un asemenea act ar trebui sa aiba o clauza de libertate deoarece el nu stie niciodata ce vrea. Sunt deschisi si vorbes liber, de multe ori parearea lor poate fi jignitoare, nu au tact. Te poti insa bizui pe ei pentru ca se tin de cuvant. Ca prieten este foarte accesibil, tolerant, jovial. Ca amant face din femeie un proiect: vrea sa o maturizeze. Daca el investeste in ea un timp si ea il dezamageste, se razbuna. Nu-i pasa de critica si e incapatanat. Doreste concordanta fizica si psihica din partea ei. Ii plac secretele si chiar si atunci cand nu este cazul va tine o legatura secreta. Este subordonat depresiilor si dispozitiilor. Sufera din cauza acestora si a nervozitatii, numai ca aceste faze nu dureaza mult. Se poate intampla sa sperie o femeie cu accesele sale de furie. Experienta l-a invatat ca prin ambitii ajung oriunde. Are slabiciunea de a investi acolo unde nu merita. Este marinimos, iubeste luxul si face cadouri mari. Este un excelent povestitor. Ii plac petrecerile in cerc restrans. Oamenii multi sub un acoperis sunt un eveniment pentru el. Ar fi de preferat sa nu fie nici un acoperis ci bolta plina de stele. Calatoreste mult. Caracterului sau ii corespund variatiunile: noi contacte, intamplari... Este prototipul omului care in fata unui ghiseu, va cere un bilet de calatorie astfel:"Dati-mi un bilet pentru undeva, am peste tot prieteni". Cauta intotdeauna certitudini. Curiozitatea si setea de a sti este nestavilita. Se intereseaza mult pentru pentru initiere in sex. Femeia care se casatoreste cu un astfel de barbat sa se gandeasca totdeauna ca el, casatorit sau nu, ramane un vesnic celibatar.



Viata sexualã a bãrbatului sãgetãtor:

Nu poti fi la fata pe care o iubesti, o iubesti pe cea la care esti - aceasta pare a fi deviza lui. Este ca o albina care zboara din floare in floare si soarbe nectarul fiecareia. Impotriva acestui lucru nu se poate lupta. Este indragostit de un vis idealist. Trebuie sa urmeze acest drum oriunde ar fi. Sexul pentru el nu este o intamplare puternica. il savureaza dar nu are impresia ca se cutremura pamantul. Cine iubeste zonele cu multe cutremure? Mai bine se plimba printr-o gradina linistita, plina de flori, si culege floarea care-i place. Excitanta pentru el este vanatoarea, uvertura, dar in momentul in care a reusit sa ademeneasca femei in dormitor, ar putea ca acestea sa ramana dezamagite. Simbolul acestei zodii este sageata prinsa intr-un arc, dar sageata nu nimereeste intotdeauna tinta in primul tur. Placerea este scurta, se termina rapid iar femeia ramane. Sexul nu-l plictiseste niciodata, ii place sa faca dragoste si este primul care incearca o pozitie noua. La el cantitatea poate suplini calitatea. Are o minte agera si poate sa-si convinga partenera la orice, fiind mester in mesaje erotice. El foloseste acest talent prea des pentru a cuceri domentul erotic. Ii plac picioarele femeilor. O femeie care tine picior peste picior si-l balanseaza usor il inebuneste pe sagetator. Are inclinatii spre fetisism. Daca este criticat in aceasta va raspunde doar cu o gluma si nu se va ihiba. Daca este bisexual, ceea ce nu este rar, trece cu usurinta de la un sex la altul. Are multe si variate relatii. In privinta iubirii nu cunoaste morala. Pentru el asta inseamna viata si el vrea sa traiasca din plin.



Zone erogene:

Soldurile si coapsele sunt cele mai erogene zone. La femei si parul. Daca te joci cu parul ei, va toarce ca o pisica. Daca treaba asta o faci timp indelungat ii poti trezi patima. La barbat parea cea mai sensibila a corpului este aproape de organele genitale. Amandoi savureaza ungerea coapselor cu creme. La solduri de fac miscari rotunde. Asta face ca cel mai obosit sagetator sa-si intinda arcul.



Asa începe...

Deoarece ii place sa vorbeasca este bine ssa-l asculti si sa-i pui intrebarile necesare. Trebuie sa ai spirit treaz si sa fi mereu pe faza pentru ca el sa-si poata etala inteligenta si spiritualitatea. Are un adanc simt al umorului. Refuza sa se intretina cu oamenii care nu au ce sa-i spuna. Cei care iubesc cainii si caii vor avea ce discuta. Chiar si pisicile pot fi un subiect de discutie cu toate ca aceste animale nu stau pe primul loc, deoarece nu sunt animale doritoare de natura, de viata in aer liber. Ar fi bine ca prima intalnire sa fie in aer liber. Sagetatorul reactioneaza la lucruri neconventionale si indraznete. Un picnic, o calatorie, tenis, schi, excursii in munti. Dar trebuie sa se tina cont de rezistenta sagetatorului, sa poti tine pasul cu el. Va accepta cu placere o invitatie pentru o excursie in week-end. In privinta actului sexual este foarte deschis si liber... Ceva neobisnuit si plin de aventura. Iubeste miscarea combinata cu muzica. O petrecere sa fie facuta intr-un cerc restrans pentru a face impresie. Primeste cadouri: cele mai bune lucruri sportive, tot ceea ce poate fi folosit in aer liber sau ceva care sa-i corespunda sangelui tiganesc - geanta de voiaj. Nu uita ca eeste mereu pregatit pentru a fi un prieten. depinde de altii daca din aceasta realtie va iesi mai mult decat o prietenie.



Asa se terminã...

cand pneurile s-au uzat nu trebuie sa cauti o cale de iesire. Sagetatorul va fi suprasatul si relatia se va termina fara probleme. Sfarsitul il poti urgenta fiind dictator, facand critici la imbracaminte, esti grabit, vezi totul in negru. Sagetatorul este un optimist care crede ca dupa fiecare colt se va ivi o noua ocazie. Il dezamageste faptul ca vrei sa-l deziluzionezi. De o femeie sagetator un barbat poate scapa devenind grav, preferand sa stea mai mult in casa, refuzand sa faca 50m pentru a vedea un film, cochetand cu alte femei si bagandu-si nasul in munca ei. Cine vrea sa scape de un sagetator organizeaza o petrecere mai mare si invita oameni imposibili. Critica planurile sale prea idealiste. Intr-o dimineata te vei trezi cu o scrisoare pe perna unde scrie ca de acum incolo esti tot atat de liber ca si el.



Cine cu cine, cum si de ce ?

SAGETATOR - BERBEC Intre ei exista o relatie frumoasa dar natura lor exploziva garanteaza un mare foc de artificii. Totusi, certurile lor nu sunt de durata. Vor avea multi prieteni. Intra cu placere intr-o treaba activa sau sport. Daca in privinta sexului se inteleg, restul vine de la sine. Valabil atat pentru o relatie cat si pentru casnicie.

SAGETATOR - TAUR Taurul vrea sa domine iar sagetatorul nu se lasa dominat. Pe plan sexual patima statornica a taurului nu va face fata patimii impulsive a sagetatorului. Chiar o relatie scurta cere din partea ambelor parti disciplina, iar una mai lunga este o minune.

SAGETATOR - GEMENI Incidenta dintre ei este nelinistita si fara radacini. Descopera interese mai rapid si se lasa dusi urmarind noul. Ambii iubesc placerile. Un anumit timp se vor distra impreuna dupa care gemenii devin critici iar sagetatorul va cauta o scurtatra pentru a fugi. O relatie fara prea mari sperante dar care poate deveni palpitanta.

SAGETATOR - RAC Aceste zodii sunt contrar opuse. Racul are nevoie de ocrotire si stabilitate, iar sagetatorul vrea sa fie liber pentru aventura. Racul sensibil nu se va putea apara de sagetator si va ramane dezarmat. Poate fi o armonie sexuala dar in curand sagetatorul va simti ca urmeaza sa fie inchis in cusca si-si ia zborul. Se potrivesc mai bine ca prieteni decat ca amanti.

SAGETATOR - LEU Aceasta legatura ofera totul in ceea ce priveste limbajul si libertatea. Leul tine in mina cheia cu care ssse poate deschide inima sagetatorului. Pot deveni minunati parteneri de pat. Se stimeaza reciproc si savureaza societatea celuilalt. Impart dragostea pentru aventura si trec cu usurinta peste greutati. O relatie minunata si o casnicie care s-ar putea incheia in cer.

SAGETATOR - FECIOARA Relatia lor trebuie sa ingreuneze felul nestatornic al sagetatorului. Fecioara este dusa la disperare. In directie sexuala cateodata sar scantei dupa care raman 23 de ore de viaza linistita. Fecioara care iubeste viata linistita si prefera o disputa intelectuala nu are prea multe in comun cu usuraticul sagetator, care la randul sau, gaseste fecioara plictisitoare de moarte. Mai bine uiti o asemenea relatie.

SAGETATOR - BALANTA Toleranta balantei este exact ceea ce cauta sagetatorul. Balanta va privi cu veselie dragastoasa escapadele nastrusnice ale sagetatorului. Amandoi sunt receptivi la sex iar balanta, intelegatoare, va scoate lucrurile cele mai bune din partenerul sau. Se plac, nu gasesc motive de cearta. Multi prieteni si interese comune. Stele favorabile pentru o relatie surta sau pentru o casatorie.

SAGETATOR - SCORPION Sagetatorul incruciseaza firea patimasa a scorpionului. Nenorocirea se prevesteste. Sagetatorul urmeaza dorintele sale de libertate si independenta. Scorpionul are nevoie de un partener credincios pe care se poate baza. Furia sagetatorului trece repede, pe cand cea a scorpionul coace mult pana izbucneste un vulcan. In privinta fizica s-ar putea intelege un timp, dar o casatorie nu ar fi straucita.

SAGETATOR - SAGETATOR O combinatie palpitanta dar haotica, se fierbe ceva, dar cine jaruieste focul? Nesocotirea felului de viata a amandorura scoate la iveala numai nelinistile si rautatile. Dorinta de independenta ii va face sa caute libertatea, insa nu impreuna. Sunt vapoare care se intalnesc in ruta dar care nu ancoreaza in acelasi port.

SAGETATOR - CAPRICORN Avantul capricornului va fi respins de felul impulsiv al sagetatorului. Cerintele capricornului par provocatoare, iar reactiile deschise, fara perdea, ale sagetatorului il jignesc. Si banii sunt o problema: capricornul este econom, sagetatorul un risipitor care doreste sa cumpere totul. Un flux de neintelegere ii inunda pe amandoi.

SAGETATOR - VARSATOR Varsatorul rezonabil poate tine aceasta relatie intr-un echilibru. Au in comun felul aventurier si placerea vietii in mijlocul naturii. Sexul se va descoperii mereu nou, fie in dormitor, fie in padure. Nici unul nu este gelos, nu vrea sa domine. O pereche plina de fantezie, plina de placere a caror relatie poate duce la o casatorie.

SAGETATOR - PESTI Nici unul nu ofera certitudinea necesara pe care o cauta celalalt. Exista ore da patima dar sabia lui Damocles atarna de un fir subtire asupra patului. sagetatorul este complexat de timiditatea pestilor, puterea sa de activitate si optimismul cu timpul se scufunda intr-o mlastina de depresii. O relatie greoaie si o casnicie imposibila.

Niciun comentariu: