duminică, 16 august 2009

Leu, 14 august - Ziua oglinzii fatale

Cei nascuti pe 14 august se incadreaza in general in doua tipuri. Primul tip intruchipeaza de fapt caracteristicile varstei lor – stilul, filozofia, puterile si slabiciunile. De obicei, cei nascuti pe 14 august nu sunt in mod special constienti de ceea ce reprezinta si nici nu sunt interesati in a comenta acest lucru. Al doilea tip este reprezentat de cei care comenteaza propriul lor cerc sau societatea in general.

Temele de reflectie si revelatie conduc vietile nativilor zilei de 14 august. Adesea ei isi asuma roluri de conducere, dar aproape intotdeauna in calitate de ghizi si profesori. De obicei, cei nascuti astazi nu prea sunt interesati sa conduca, sa domine sau sa dicteze celorlalti. Paradoxal, nativii exceptionali nascuti astazi ajung sa domine in domeniul lor de activitate si astfel sa fie incadrati in posturi de conducere. Doua domenii de care sunt atrasi nativii mai evoluati ai zilei de 14 august sunt cele ce implica moralitatea si integritatea personala, dar si natura efemera a experientei umane, in general.

Nativii care sunt analisti ai vietii ce ii inconjoara inteleg de obicei importanta umorului in comunicarea ideilor, dar prostia, ironia si aspectele penibile ale vietii sociale umane nu scapa de cercetarea lor patrunzatoare. Tinand o oglinga in fata oamenilor (a familiei lor, prietenilor, publicului, asociatilor si angajatilor), ei permit celorlalti sa se vada pe ei insisi asa cum sunt in realitate. Uneori asemenea nativi ai zilei de 14 august se delecteaza facand uz de exagerari si grotesc pentru a atrage atentia sau a-si demonstra punctual de vedere. Altii pot reactiona la lipsa de respect cu incantare, razand si exprimand dezgust, dar inevitabil considera ca ceva in interiorul lor a fost exprimat.

Nativii zilei de 14 august care nu sunt comentatori intruchipeaza conditia umana si pun prea mult suflet in ceea ce fac. Ei nu isi pot ascunde greselile sau problemele cu care se confrunta. Desi bataliile lor sunt dureros de evidente, este posibil ca ei sa fie reprezentativi pentru ceea ce experimenteaza multi altii. Astfel, asemenea nativi ai zilei de 14 august atrag simpatia celor care ii inteleg, dar si admiratia celor care asteapta raspunsuri de la ei. Desi acestui tip de nativ al zilei de 14 august ii poate lipsi constiinta de sine, ei sunt fara doar si poate in legatura cu problemele varstei lor.

Nativii zilei de 14 august sunt adesea atrasi de relatiile in care partenerul lor devine o oglinda a propriului lor sine si asta pentru ca in mod firesc este dificil pentru ei sa il vada. Aceasta figura care este obiectul dragostei lor este adesea o proiectie a propriilor trasaturi bune si rele. In anumite cazuri, ei au o personalitate extrema, in care una sau doua caracteristici sunt dominante.

SFATURI: Foloseste intelegerea conditiei umane in scopul imbunatatirii vietii tale. Intoarce oglinda si spre tine insuti. Evalueaza procesele personale si monitorizeaza-le in mod regulat. Nu renunta la spontaneitate, dar modereaz-o. Poti sa te schimbi daca vrei.

PUNCTE FORTE:

Observator

Cinstit

Amuzant

PUNCTE SLABE:

Inconstient

Evaziv

Deranjant

Niciun comentariu: