marți, 18 august 2009

Leu, 18 august - Ziua andurantei

Cei nascuti pe data de 18 august au de-a face cu provocari teribile pe care trebuie sa le infrunte si sa le depaseasca. Indiferent cat de marete sunt succesele si fericirea din viata lor, dificultatile serioase izvorasc continuu, ca si cum cineva ar dori sa le testeze curajul. Profund emotionali, cei nascuti astazi experimenteaza durerea si adversitatea la un nivel mult mai profund decat ceilalati. Totusi, acest lucru ii face nefericiti foarte rar pentru ca stiu ca doar prin incercarea experientelor vietii pot ajunge la starile mai elevate ale fiintei umane.

Nici un fel de discutie, nici televiziunea, nici arta, muzica si literatura nu ii pot convinge pe cei nascuti astazi sa gaseasca un substitut real pentru intamplarile reale pe care de obicei le experimenteaza. Lupta lor pentru a-si manifesta viziunea personala asupra vietii poate fi o sarcina dificila, dar nu vor dori sa o schimbe sub nici o forma.

Multi dintre cei nascuti astazi sunt amenintati de temeri ascunse, chiar fobii ce stau ascunse in subconstient. Indiferent pe ce cale o vor apuca, fie ca este vorba de informatii sau amuzament, de fabricare sau servicii, ei vor intalni asemenea dragoni si vor dori sa ii nimiceasca.

Provocarile aparute in viata nativilor zilei de 18 august vor fi generate de colegii si prietenii apropiati. Cei apropiati uneori ataca asemenea probleme datorita personalitatii sau profesiei lor.

O persoana nascuta pe data de 18 august poate fi inestimabila ca ajutor in activitate, ghid si consilier pentru cei care trebuie sa isi asume anumite responsabilitati.

De asemenea, nativii zilei de 18 august opereaza la fel de bine in pozitii de conducere si, in general, percep provocarile ca pe o oportunitate de a realiza un mare succes. Totusi, una din aceste provocari sau conflicte presupune adesea o pozitie centrala in vietile lor, devine durabila, posibil chiar intransigenta si contradictorie.

Nativii zilei de 18 august suporta insa fara doar si poate. Desi bataliile lor ii suprasolicita si responsabilitatile lor cresc, ei vor trai mult si vor gasi un fel de fericire bine-meritata in aceste lucruri. Nativii zilei de 18 august nu sunt niste plangaciosi si nici nu sufera prea mult din punct de vedere profesional. Ei incerca sa indeplineasca fiecare provocare in mod cinstit, sa abordeze fiecare problema in functie de cum apare. Ei percep aceste conditii de viata ca fiind imposibil de indurat, dar se vor replia si vor face tot ce le sta in putinta. Optimisti sau pesimisti, expansivi sau restrictivi, ei sunt realisti si incearca sa vada lucrurile asa cum sunt in realitate si sa faca tot ce le sta in putinta ca sa tina situatia sub control. Se vor inhama la acest lucru pentru o perioada mai mare de timp, chiar si cand viata le zambeste mai putin si trebuie sa se mentina pe pozitie.

SFATURI: Durerea nu este neaparat necesara. Nu este neaparata nevoie sa invingi ca sa realizezi ceva in viata. Nu te implica mai mult decat trebuie. Bucura-te cand iesi in lume. Invata sa iti mai iei timp liber si sa te relaxezi.

PUNCTE FORTE: Adaptabil; Rabdator; Profund

PUNCTE SLABE: Bataios; Obsesiv; Combatant

Niciun comentariu: