sâmbătă, 1 august 2009

Leu, 1 august - Ziua stilului original

Indivizii nascuti pe 1 august sunt persoane extrem de dominante, care nu vor precupeti nici un efort pentru a-i convinge pe ceilalti sa fie de acord cu punctul lor de vedere. Nu se multumesc sa constate ca sunt cei mai buni in domeniul lor ci ii obliga si pe ceilalti sa le recunoasca calitatile. De-a lungul vietii, vor avea de infruntat multe piedici, momente de frustrare si dezamagiri, dar rareori vor renunta la eforturile lor.

Cei nascuti pe 1 august pot fi comparati cu niste cruciati care isi urmaresc perseverenti misiunea speciala in viata. Totusi, in ciuda aparentei serioase, chiar stoice, ei au un simt al umorului surprinzator de bine dezvoltat, manifestat mai ales in legatura directa cu latura intunecata a personalitatii lor. Adesea, nativii abordeaza un ton ironic sau sarcastic, fiind capabili sa-si directioneze sagetile verbale cu o acuratete inspaimantatoare. Pot fi la fel de nemilosi chiar si in ceea ce ii priveste.

Cei nascuti pe 1 august nu sunt usor de abordat si cu greu te poti intelege cu ei. In general, nu sunt potriviti pentru locuri de munca unde vor avea sefi deoarece nu accepta sa primeasca indicatii din partea superiorilor. Cei mai multi se simt bine in roluri de conducere in cadrul familiei, a locului de munca sau lumii artistice, cu exceptia celor care sufera de un complex de inferioritate. Viata este dificila pentru aceasta catgorie de nativi ai zilei de 1 august, mai ales pentru ca nu sunt capabili sa fie "sefi" si nu vor avea multumirea de a fi " bravi".

Cei nascuti pe 1 august sunt adesea prinsi in mijlocul unei lumi involburate si controversate. Indiferent de ceea ce fac, ei par sa starneasca interesul sau chiar dezaprobarea celorlalti. Intr-adevar, ei vor infrunta negativismul celorlalti deoarece sunt adeptii inversunati ai defensivei prin exprimare si limbaj. Totusi, de cele mai multe ori, nativii zilei de 1 august prefera sa se retraga intr-o carapace protectoare si sa lase viata sa-si urmeze cursul. Ascunzatoarea ce le ofera solitudine si pe care strainii nu o descopera cu usurinta este extrem de importanta pentru ei. De cele mai multe ori, aceasta va deveni locul lor favorit, unde se vor retrage de cate ori simt nevoia.

In ciuda aparentei lor impliniri, nativii zilei de 1 august devin invariabil dependenti de ceilalti, cel putin in ceea ce priveste necesitatile vietii si siguranta unui camin stabil. Totusi, ceea ce sunt ei capabili sa ofere in orice relatie personala poate defini preocuparile propriei lor munci si universul lor personal. Doar prietenii si colegii pregatiti pentru o calatorie destul de agitata ar trebui sa se implice in relatia cu cei nascuti astazi.

Unul dintre punctele forte ale celor nascuti pe 1 august este capacitatea de a percepe lumea in care traiesc intr-un mod realist. Ei insisi pot crea tot felul de simboluri, mistere si paradoxuri, dar rareori propria lor viziune clara pierde din vedere natura fundamentala a lucrurilor.

SFATURI: Incearca sa te feresti de sentimentele celor din jurul tau, fara a le respinge insa in totalitate. Rezerva-ti putin timp liber pentru a-ti duce cruciadele in viata de zi cu zi. Fereste-te de interesele negative ce te pot pune in pericol. Invata sa faci compromisuri cand este necesar.

PUNCTE FORTE:

Puternic

Realist

Vizionar

PUNCTE SLABE:

Dificil

Izolat

Niciun comentariu: