vineri, 21 august 2009

Leu, 20 august - Ziua secretului criptic

Persoanele nascute pe 20 august pot fi conduse, chiar dominate in cea mai mare parte a vietii lor de intamplarile din trecut care au fost tinute in secret. Cei mai curajosi dintre nativii zilei de 20 august trebuie sa rezolve acest mister personal. Ei se vor confrunta cu acest lucru peste ani si se vor stradui sa-l rezolve. Totusi, cu exceptia celor mai apropiati confidenti, multi dintre cei nascuti astazi nu vor fi devotati decat celor care nu stiu adevarul despre ei. Ei sunt adesea persoane destul de singuratice, in ciuda oricarui mare succes pe care il realizeaza in viata lor.

Uneori, secretele pot ramane ascunse chiar si nativilor acestei zile. Desi isi dau seama ca s-a intamplat ceva deranjant, ei nu stiu intotdeauna cu exactitate ce s-a intamplat. In asemenea cazuri, o introspectie in cotloanele ascunse ale memoriei este esentiala pentru a-i face indivizi mai puternici si mai increzatori.

Persoanele nascute pe 20 august pot fi active si iubitoare de divertisment, dar exista o aura de nepasare care ii inconjoara chiar si in momentele cele mai fericite. Constienti de dificultatile pe care le rezerva viata pentru fiecare individ in parte, ei nu vor reactiona prea usor la emotii.

Deoarece imaginatia nativilor zilei de 20 august este atat de puternica, cei nascuti astazi trebuie sa o foloseasca constructiv sau risca sa fie coplesiti de aceasta. Acest aspect al personalitatii lor poate fi atat de complex incat va fi dificil pentru ei sa-l impartaseasca cu ceilalti. Totusi, fantasmele celor nascuti pe 20 august nu se manifesta intotdeauna sub forma de vise si fantezii, dar pot lua in realitate forma umana, ca individualitati neobisnuite sau uneori intunecate, chiar distructive. De fapt, persoanele nascute pe 20 august sunt adesea solicitate de persoanele aflate in nevoie sau de cele ce sufera, datorita intelegerii lor imense si compasiunii pe care o dovedesc atunci cand este vorba de suferinta. Multi dintre cei nascuti astazi sunt mai puternici decat o persoana medie prin faptul ca s-au confruntat pe deplin si au invins nu numai temerile personale, dar si cele prezentate de ceilalti.

Nativii zilei de 20 august sunt in mod special atrasi de starile de extaz in care pot uita pur si simplu de ei insusi. Starile de euforie, fie naturale sau induse pe cale artificiala, sunt experimentate la un moment dat de catre cei nascuti astazi. Daca asemenea experiente fericite sunt mentinute in anumite limite, daca sunt un mijloc de exprimare emotionala si nu o evadare, ele pot fi destul de semnificative si de benefice. Totusi, aspectele mult mai periculoase ale experientei intense de lunga durata trebuie recunoscute in acest caz. De asemenea, cei nascuti astazi trebuie sa-si dea seama ca participarea la astfel de cautari ii poate exclude pe prietenii lor si pe cei dragi.

Ca o regula, nativii zilei de 20 august sunt linistiti si domoli, prefera sa nu atraga atentia nedorita asupra lor insisi. Totusi, cei nascuti astazi pot fi foarte naturali, chiar lipsiti de inhibitie cand se afla in intimitate si in situatii in care simt ca pot avea parte de incredere si caldura.

SFATURI: Odata ce a fost recunoscut si inteles, trecutul poate fi uitat. Renunta la el. Nu mai insista atat asupra anumitor lucruri. Azi poate fi un nou inceput. Cauta in mod activ bucuria. Permite-ti tot ceea ce este mai bun.

PUNCTE FORTE:

Imaginativ

Intelegator

Curajos

PUNCTE SLABE:

Tulburat

Singuratic

Evazionist

Niciun comentariu: