sâmbătă, 8 august 2009

Leu, 8 august - Ziua rolurilor multiple

Persoanele nascute pe data de 8 august manifesta o dorinta puternica de a juca mai multe roluri in viata. Aceasta atitudine nu trebuie interpretata ca fiind rezultatul firii schimbatoare a unui luptator care cauta in prermanenta sa treaca de la o cariera la alta. Fiecare schimbare, fiecare nou rol sunt studiate serios astfel incat succesul sa fie asigurat. De obicei, cei nascuti in aceasta zi isi doresc foarte mult sa aiba parte de recunoastere pe plan profesional si de cele mai multe ori o obtin. Insa, nu vor avea parte de reusita daca vor face alegerea carierei intr-un mod lipsit de realism sau in cazul in care cariera aleasa nu se va potrivi cu caracterul nativilor.

Nativii zilei de 8 august isi pot juca foarte bine rolul asumat. Ceilalti vor fi uimiti atunci cand vor realiza acest lucru si implicatiile lui. La fel de uimiti s-ar putea sa fie si nativii insisi. Dupa o anumita perioada de timp, dupa mai multe schimbari si privind dintr-un punct de vedere mai avatajat aceasta constatare referitoare la rolul jucat se va face cu mare usurinta. Fiind extrem de realiste si de responsabile, persoanele nascute pe data de 8 august nu vor aborda un rol nou decat dupa ce se vor asigura ca menirea rolului anterior a fost indeplinita. Cei nascuti in aceasta zi sunt un model de adaptabilitate. Ca exemplu pot fi date mamele care se transforma in femei cu cariera, barbatii care isi schimba anturajul si ocupatia chiar daca au succes, copiii care par a avea personalitati diferite in functie de persoana cu care isi petrec mai mult timp. In general, nativii au stiluri si moduri de expresie foarte variate. Pot fi actori sau artisti.

Aceia dintre cei nascuti in aceasta zi care nu reusesc sa duca la bun sfarsit un anumit lucru nu se vor lasa batuti. Ei pur si simplu o vor lua de la capat. Isi vor indrepta atentia spre un nou obiectiv sau spre o cariera care a fost neglijata temporar. In orice caz, indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi nu vor permite dorintei de schimbare si intereselor variate sa le consume inutil energia. Deci, vor evita sa se implice in mai multe proiecte in aceelasi timp daca vor simti ca nu isi pot indeplini angajamentele. Din aceasta cauza, nativii sunt colegi, parteneri de afaceri, parinti si prieteni de incredere.

In general, atunci cand se indreapta spre o directie gresita sau atunci cand nu reusesc sa faca ceva, persoanele nascute pe data de 8 august sunt dispuse sa primeasca sfaturi care sa le vina in ajutor. Aceasta atitudine este de apreciat, mai ales avand in vedere ca vine din partea unor oameni foarte hotarati si incapatanati. Deci, in momente de criza pentru nativi, prietenii apropiati si persoanele iubite sunt de nepretuit. In orice caz, vor analiza si cantari foarte bine fiecare punct de vedere rezonabil. Dar, in cele din urma vor lua in mod independent hotararile. Uneori pot fi chiar fixati pe o anumita decizie.

Pentru a fi cat mai fericiti, nativii zilei de 8 august trebuie sa pastreze in viata diversitatea, sub orice forma a ei. Va trebui sa isi tina sub control propriul ego. De asemenea, vor trebui sa fie atenti la realismul obiectivelor pe care si le propun. Dorinta puternica de securitate le va aduce stabilitate in cariera si in stilul de viata.

SFATURI: Nu mai fi atat de concentrat asupra aspectului activ al vietii. Dezvolta-ti latura contemplativa. Relaxeaza-te alaturi de familie. Alege-ti obiective realiste. Nu te plafona. Ramai flexibil si adaptabil.

PUNCTE FORTE:

Responsabil

Talentat

Nestatornic

PUNCTE SLABE:

Egoist

Prea determinat

Neatent

Niciun comentariu: