duminică, 16 august 2009

Leu, 15 august - Ziua ordinului regal

Personajele autoritare nascute pe 15 august sunt nascute sa fie conducatori. Abordarea lor expansiva, nobila denota un stil de viata care nu admite situatii obscure, egoism sau banalitate. Cei nascuti astazi nu sunt foarte preocupati cu detaliile jalnice. In loc sa se concentreze asupra unei abordari directe, ei vor prefera o mare reprezentatie in public. Prezentarea unei figuri regale si nobile in fata lumii este esential pentru ei. Ei vor face ceea ce este necesar pentru a-si pastra demnitatea. Cei nascuti astazi pot adesea sa fie gasiti in fruntea familiei lor, a unei afaceri sau a unui grup social si se simt intr-adevar cel mai confortabil cand au fraiele in mana.

Multi dintre cei nascuti pe 15 august nu sunt constienti de natura lor regala desi celor apropiati lor le este destul de evident acest lucru. Femeile nascute pe 15 august trebuie sa fie adorate si venerate. Casa este locul lor favorit, sotul este regele lor, copiii sunt printii si printesele. Barbatii nascuti astazi cauta sa ii conduca pe ceilalti din punct de vedere financiar, social sau familial si trebuie sa fie ascultati ca atare. Nativii amabili, toleranti, afectuosi sunt intr-adevar persoane neobisnuite si extrem de evoluate. Pentru marea majoritate a celor nascuti astazi, aceste calitati nu reprezinta baza caracterului lor, insa trebuie cultivate si incurajate.

Nu inseamna ca nativii zilei de 15 august sunt cruzi si nepoliticosi. Puterea lor de a pastra o liniste absoluta le absoarbe energiile, ca un val puternic care nu cere permisiunea de a lua navele si scoicile. Pastrarea surplusului de energie sub control si dezvoltarea artei discriminarii si atentiei la detaliu reprezinta mari provocari pentru nativii zilei de 15 august. De asemenea, ei trebuie sa aiba de-a face cu fiecare individ pe care il intalnesc la nivel personal – sa il asculte, sa fie placuti si sa-i inteleaga punctul de vedere.

Nativii zilei de 15 august au asteptari exigente atat de la ceilalti cat si de la ei insisi, acest lucru reprezentand o problema. Copiii nativilor zilei de 15 august pot simti o mare presiune atunci cand vor sa reuseasca, fie constient sau inconstient. Chiar si colegii lor pot fi constransi de standardele lor riguroase.

Cei nascuti astazi trebuie sa invete veritabila munca in echipa, subjugarea ego-urilor lor puternice in interesul grupului. Deoarece orice obstructionare a independentei lor, stilului de conducere liber intampina in general rezistenta, ei trebuie sa fie abordati cu tact si grija. In interior ei sunt adesea destul de linistiti si sentimentali, fiind adeptii tuturor tipurilor de admiratie si afectiune. Daca cineva poate scoate la iveala partea lor pozitiva, poate sa nu vada niciodata tiranul ce salasluieste in ei insisi. In general, “leul” sau “leoaica” este fericit daca este hranit din punct de vedere emotional.

SFATURI: Nu poti sa fii pe primul loc in orice faci. Invata sa cooperezi cu semenii tai. Fereste-te de dorinta excesiva pentru control si adoratie. Asculta cu atentie ce au de spus oamenii atunci cand incearca sa explice ceea ce simt.

PUNCTE FORTE:

Autoritar

Hotarator

Intelegator

PUNCTE SLABE:

Extrem de agresiv

Insensibil

Niciun comentariu: