duminică, 16 august 2009

Leu, 9 august - Ziua sprijinului psihologic

Persoanele nascute pe 9 august pot fi un real punct de sprijin pentru cei care se bazeaza pe ele. Manifesta calitati extraordinare atunci cand lucreaza in echipa. Sunt capabili sa faca toate eforturile cerute de grupul din care fac parte. In general, sunt rasplatite pentru aceste eforturi. Deseori, li se ofera pozitii de conducere. Nativii nu isi vor asuma ei creditele pentru efoturile facute de intreaga echipa. Sunt firi luptatoare. De cele mai multe ori sunt intalniti sustinandu-i pe oamenii obisnuiti. Inteleg foarte bine psihologia acestor oameni.

Nativii zilei de 9 august stiu bine ce isi doresc cei din jurul lor. In studiul caracterului uman ei sunt adeptii evaluarii potentialului oamenilor. Vor sti intotdeauna cum sa abordeze pe cineva. La nevoie, stiu cum sa ii convinga intr-o anumita privinta pe toti cei implicati. Deci, nativii cunosc destul de bine cum poate deveni placuta viata, cum pot obtine tot ce au nevoie si care este cea mai potrivita atitudine politica sau sociala. Asadar, uneori, cei nascuti in aceasta zi sunt prea generosi in ceea ce priveste sfaturile pe care le dau. Insa, la fel de bine pot fi si prea dominanti din dorinta de a detine controlul. Va trebui sa le permita mai mult celorlalti sa hotarasca singuri ce este mai bine pentru ei.

Persoanele nascute pe data de 9 august sunt foarte convingatoare, reusind sa ii atraga pe multi de partea lor. Simt o mare responsabilitate fata de cei care le urmeaza sfaturile sau care se afla sub aripa lor protectoare. Aceasta atitudine fata de semeni se poate manifesta aproape in orice sector al vietii - financiar, moralitate, distractie, educatie. Pe cei mai multi dintre nativii acestei zile problema educatiei ii intereseaza in mod deosebit. Sunt preocupati de metodele de a invata si de felul in care pot deveni mai rafinati si cum se pot perfectiona. Persoanele nascute pe data de 9 august nu ar trebui sa mai intervina in viata celorlalti. Poate ca acestia prefera sa se descurce pe cont propriu. Nativii acestei zile au opinii bine conturate si sunt personalitati puternice. Deseori, din aceste cauze exercita o influenta exagerata asupra oamenilor cu care traiesc, chiar si asupra celor cu care intra doar ocazional in contact.

Persoanele nascute pe 9 august rareori accepta infrangerea intr-o anumita privinta. De obicei, isi gasesc aria de interes la inceputul vietii si ii raman devotati cu tenacitate. Cei mai multi dintre nativii acestei zile sunt parinti si membri de familie devotati. Insa, daca datorita unor anumite circumstante sunt nevoiti sa se recasatoreasca, isi vor darui iar dragostea neconditionata.

Uneori, nativii zilei de 9 august pot fi insensibili la dorintele celor pe care ii iubesc. Cei nascuti in aceasta zi pretind ca stiu ceea ce este mai bine pentru toti inainte de a asculta eventualele sugestii sau dorinte. Este foarte important pentru acesti nativii sa aiba un prieten de incredere, prieten care sa ii poata atentiona in cazul in care gresesc. Pentru ca sunt persoane extrem de influente, atunci cand gresesc prin comportament sau gandire nativii acestei zile au tendinta sa ii atraga si pe ceilalti in aceste greseli.

SFATURI: S-ar putea sa te inseli atunci cand pretinzi ca stii ceea ce este mai bine pentru ceilalti. Aminteste-ti ca vorbele tale au puterea de a convinge si de a rani. Deci, fii atent la influenta nedorita pe care o poti avea asupra vietilor celorlalti. Invata sa asculti cu atentie.

PUNCTE FORTE:

Altruist

Organizat

Grijuliu

PUNCTE SLABE:

Autoritar

Just

Influent

Niciun comentariu: