joi, 8 octombrie 2009

Balanta, 5 octombrie - Ziua cauzei drepte

Dreptatea joaca un rol foarte important in viata nativilor acestei zile. In general, apara tot ceea ce cred ei ca reprezinta adevarul. Vor face tot ce le va sta in putinta pentru ca mai intai sa expuna nedreptatile, coruptia si tirania si apoi sa lupte impotriva lor. Nu se vor multumi cu atat. Deseori, isi vor convinge colegii, prietenii sau familia sa ii ajute sa indrepte lucrurile. Cei nascuti in aceasta zi vor fi intalniti muncind cu aceeasi hotarare in orice situatie, indiferent daca este vorba de munca la nivel individual sau in cele mai inalte pozitii ale societatii.

Persoanele nascute pe data de 5 octombrie insista sa li se aplice si lor un tratament corect. Nu vor tolera nici un fel de insulta la adresa demnitatii lor. Intr-adevar, notiunea de „fairplay” ocupa un loc central in tot ceea ce spun si fac. Uneori, dau impresia ca utilizeaza justitia pentru evolutia personala. S-ar putea sa fie sau nu adevarat, insa in ceea ce priveste dreptatea nativii se gandesc mai intai la cauza pentru care lupta si abia apoi la propriile dorinte. In anumite situatii, s-ar putea chiar sa mearga prea departe cu sacrificiile personale si cu negarea propriilor dorinte. Vor renunta la tot ceea ce este confortabil pentru ei de dragul idealurilor personale si pentru bunastarea altora. Ar trebui sa isi mai tempereze acest tip de atitudine. Mai devreme sau mai tarziu, nevoile si dorintele personale vor fi atat de puternice incat vor fi asaltati de ele. In acest moment, vor fi nevoiti sa renunte la pozitia lor si sa isi reduca drastic responsabilitatile pe care si le-au asumat. Ii vor lasa pe cei care depindeau de ei fara nici un sprijin.

Nativii acestei zile sunt oameni inimosi si amuzanti. Atunci cand nu vor avea probleme, vor reusi sa aduca satisfactii uimitoare grupului pe care il conduc sau din care fac parte. Cea mai mare multumire pentru ei este citirea satisfactiei si bucuriei pe chipurile celorlalti ca urmare a actiunilor intreprinse de ei. Par a fi genul de oameni puternici si independenti. Cu toate acestea, au nevoie de aprecierea celorlalti. In general, manifesta un interes scazut fata de lucrurile care nu ii implica si pe semenii lor. Elementul uman este vital pentru munca si pentru conceptiile lor.

In ciuda nevoii lor de lua parte la activitatile umane, rareori se confunda cu mediul din care fac parte. De multe ori, ei vor ocupa o pozitie despre care se va putea spune, in mod obiectiv, ca nu li se potriveste. Vor fi asemenea unui om care poarta o uniforma care nu i se potriveste, dar atunci cand vor avea succes vor putea chiar sa schimbe conceptiile oamenilor cu ajutorul rolului pe care il vor juca. Instinctele lor sociale sunt foarte puternice. Chiar si indivizii care au parte de un succes mai modest au tendinta de a face lucrurile intr-un mod unic care ii va determina pe ceilalti sa se intrebe cum au reusit.

Nativii zilei de 5 octombrie trebuie sa evite cu mare atentie situatiile in care propria persoana ajunge pe primul loc. Ajunsi in aceasta situatie s-ar putea sa uite de idealurile si scopurile initiale. De asemenea, nu trebuie sa isi permita sa exagereze cu criticarea si judecarea celorlalti, mai ales daca este vorba de evenimente de mult trecute. Deci, cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa isi construiasca principiile de viata in opozitie cu ceea ce urasc, dar avand o viziune constructiva asupra vietii pe care si-o doresc.

SFATURI: Nu te lasa furat de val. Adu-ti aminte mai des sa asculti si sa ceri sfaturi legate de latura spirituala a vietii. Ai in vedere si micile nevoi zilnice. Nu te impiedica de piatra de la picioarele tale in timp ce te uiti la muntele din departare.

PUNCTE FORTE:

Corect

Orientat spre viata

Social

PUNCTE SLABE:

Prea preocupat

Nerabdator

Nelinistit

Niciun comentariu: