duminică, 11 octombrie 2009

Balanta, 11 octombrie - Ziua odihnei placute

Cei nascuti pe data de 11 octombrie au o imaginatie vie care da nastere la agitatie. Ei doresc sa fie in centrul actiunii si simt ca trebuie sa joace un rol social important. Totusi, natura lor senzuala si iubitoare de placere ii tine adesea pe loc. Sa isi gaseasca locul in lume este extrem de important pentru ei deoarece problemele abunda in acitivitatea profesionala a nativilor zilei de 11 octombrie. De fapt, este posibil ca ei sa fie nevoiti sa-si schimbe locul de munca cu regularitate pana ce isi vor gasi ocupatia pentru care sunt potriviti.

Indiferent de cariera pe care si-au ales-o, punctul forte al celor nascuti astazi este implicarea sociala, deoarece ei sunt extrem de inversunati impotriva stilului de viata izolat. Soarta lor este legata in mod intim cu cea a semenilor lor, atat de mult incat ei pot juca foarte bine rolul de reprezentanti personali sau ai grupului.

Nativii zilei de 11 octombrie pot fi prea amabili si prea toleranti. O parte din indecizia lor privitoare la cariera, sau din tendinta de a se stabiliza indiferent de ce se intampla sa apara la oriziont este ambitia intensa si bine directionata cu care sunt inzestrati. Deoarece nu prea agreeaza complicatiile, ei pot evita sa infrunte anumite provocari. Fiind in esenta destul de comozi si fericiti, ei vor dezvolta un stil de viata in care ei isi pot imparti foarte usor atentia intre cariera, viata sentimentala, afacerile familiei, alte forme de relaxare si amuzament.

Nativilor zilei de 11octombrie le place sa lucreze cu altii si sa faca parte dintr-o echipa. Personalitatea lor placuta le faciliteaza miscarea libera de la un nivel social si profesional la urmatorul. Ei au un mod anume de a se simti ca acasa in oricare din nivelele sociale, mai elevate sau mai comune. Cei ce au beneficiat de avantajele bogatiei sau educatiei rareori vor fi snobi.

Nativii zilei de 11 octombrie nu trebuie sa-si permita sa li se impuna sau sa fie manipulati de tipi mai intensi si mai bine orientati care stiu ce vor si care vor face tot posibilul pentru a obtine un anumit lucru. Evident, cei nascuti astazi vor acorda prietenilor si chiar cunostintelor o a doua (sau a treia) sansa cand vor incalca aceste reguli. Persoanele nascute pe 11 octombrie ar trebui poate sa-si examineze motivele in acest sens: daca vor face acest lucru dintr-o pozitie de conducere, un astfel de comportament permisiv poate fi nu numai sanatos, ci chiar un indicator de dezvoltare spirituala. Pe de alta parte, daca exista porniri masochiste, ei trebuie sa faca neaparat schimbari.

Cand nativii zilei de 11 octombrie sunt cu adevarat satisfacuti cu ceea ce au, ei experimenteaza un fel de extaz necunoscut majoritatii oamenilor. Neavand probleme mari cu acceptarea, totusi, nu se poate garanta ca alte domenii ale vietii lor spirituale sunt atat de bine dezvoltate. Asadar, ei trebuie sa insumeze energiile necesare pentru intelegerea de sine si evolutia personala, sau vor stagna cu siguranta.

SFATURI: Fereste-te de satisfactia exagerata de sine. Forteaza-te un pic mai mult. Evitand problemele nu inseamna neaparat ca trebuie sa eviti si provocarile. Cauta sa avansezi pe zi ce trece. Dorinta face parte din viata. Stai cu ochii pe stele si fii cu picioarele pe pamant.

PUNCTE FORTE: Fermecator Permisiv Sigur

PUNCTE SLABE: Multumit de sine Pasiv Singuratic

Niciun comentariu: