duminică, 26 octombrie 2008

Scorpion, 26 octombrie - Ziua indeletnicirilor organizatorice

Persoanele nascute in aceasta zi au un talent deosebit de a reforma, reorganiza si de a conduce tot felul de institutii. Pentru ei nu va conta daca va fi vorba de organizatii, cluburi, echipe, grupuri religioase, cercuri de afaceri sau chiar mari unitati politice. De obicei, nativii vor ocupa pozitii de conducere sau se vor regasi cel putin in calitate de consilieri. Au un talent deosebit sa tina alaturi si sa conduca pe drumul cel bun o mica unitate operationala. Sunt destul de capabili si nu se tem sa intreprinda actiuni individuale. Cu toate acestea, pur si simplu vor straluci atunci cand vor fi implicati in proiecte comune cu colegii si asociatii lor. In cele mai multe dintre cazuri, nativii isi vor lasa amprenta in orice astfel de activitate, dar nu vor uita sa puna binele grupului inainte de orice. Cu toate acestea, nu le place in mod deosebit sa renunte si sa sacrifice propriile dorinte si idealuri. Din aceasta cauza, s-ar putea sa caute situatiile in care odata cu bunastarea grupului vor obtine si succesul personal.

Nativii acestei zile stiu ce este puterea si cum functioneaza ea in societate. Se pricep la tot ceea ce implica banii. Deseori, vor cauta sa isi imbunatateasca situatia financiara printr-o relatie simbiotica cu organizatia din care vor face parte. Daca vor face parte din comitetul de conducere, vor face investitii inteligente si vor pune in aplicare strategii economice eficiente. Rareori vor actiona intr-un fel care sa puna in pericol proiectele pe termen lung ale grupului lor. Daca vor avea incredere in cauza pe care o sustin, nu vor ezita sa faca mari sacrificii pentru ea. Daca va fi nevoie, vor merge chiar foarte departe pentru a-si indeplini telul.

Cei nascuti in aceasta zi sunt indivizi puternici. Din aceasta cauza ii vor impresiona pe toti cei din jurul lor. Ocazional, ar putea avea un comportament nechibzuit si chiar nebunesc, dar de obicei emotiile si actiunile lor sunt foarte bine controlate si directionate. Unii dintre cei nascuti in aceasta zi ar putea ridica controlul de sine la cel mai inalt rang. Este posibil ca ei sa devina lipsiti de intelegere. Ar putea chiar sa devina duri si insensibili cand vor fi confruntati cu orice fel de manifestare de slabiciune si de sensibilitate venita din partea celorlalti. De fapt, este mult mai bine ca semenii nativilor sa aiba exact atitudinea opusa. Daca vor afisa o fatada invulnerabila, le vor atrage atentia nativilor si ii vor determina sa renunte treptat la atitudinea aceea detasata. Experienta ar trebui sa fie cea care sa ii invete pe cei nascuti in aceasta zi ca adevaratul respect se castiga. Nu il pot obtine pur si simplu. Din nefericire, uneori sentimentul de teama poate fi foarte frustrant. Indivizii mai putin evoluati nascuti in acesta zi nu vor recunoaste sub nici o forma ca teama pe care o vor inspira nu va fi echivalentul respectului.

Nativilor zilei de 26 octombrie le place sa faca planuri, dar sa le si respecte. Daca vor ocupa o pozitie autoritara, in mod sigur nu vor ezita sa reamenajeze si sa reorganizeze de al un capat la altul unitatea din care vor face parte. Vor face acest lucru chiar daca vor starni opozitia multora. Pentru ca sunt indivizi pragmatici, sunt capabili sa foloseasca metode de lucru foarte eficiente. Este posibil sa nu isi poata ilustra castigurile in termeni umani. Copiii care vor avea parinti nascuti in aceasta zi, vor sti ce asteapta acestia de la ei. Privind din alt punct de vedere, copiii nascuti in aceasta zi se vor astepta sa fie condusi de parintii lor. In cele din urma, vor ajunge sa resimta orice nesiguranta si incertitudine in indrumarea pe care o vor primi.

Responsabilitatea este un subiect foarte important pentru nativii acestei zile. In general, vor adera la principii stabilite cu fermitate. In orice caz, ar trebui sa fie atenti sa nu cedeze in fata beneficiilor venite de pe urma puterii. Astfel, s-ar putea sa piarda legatura cu centrul lor moral.

SFATURI: Gaseste drumul de mijloc intre desfrau si ascetism. Nu te astepta la prea multe din partea celorlalti si a ta. Doar atat este posibil, atat si nimic mai mult. Pastreaza-ti clara in minte viziunea despre omul care ai dori sa devii. Nu te indeparta prea mult de acea imagine.

PUNCTE FORTE: Cu constiinta de grup - Apt din punct de vedere financiar - Organizat PUNCTE SLABE: Incapatanat - Represiv - Rigid

Niciun comentariu: