joi, 30 octombrie 2008

Cum sa mentinem bunele relatii

Cum sa mentinem bunele relatii si cum sa ne facem iubiti prin aducerea la viata a colturilor magice

Pentru FOC

Folositi o suprafata la joasa inaltime. Asigurati-va ca este asezata in partea de sud a camerei voastre. Asezati o mica oglinda pe marginea unei mese, pozitionata cu spatele la perete si puneti-i o singura lumanare rosie sau un betisor parfumat. Daca aveti o hematita sau un carneol, asezati-o langa lumanare.

Toate acestea ar trebui intinse pe o panza caramizie sau de culoare portocaliu-aprins. Faceti rost de un tablou, un poster cu maci, floarea-soarelui sau cu un apus de soare si agatati-l deasupra oglinzii. Pentru a-i amplifica puterea, puteti aseza o prisma in coltul vostru magic in asa fel incat sa poata rasfrange fiecare raza de lumina.

Pentru PAMANT

Asigurati-va ca ati ales un colt in partea de nord-est sau de sud-est a camerei. Alegeti o suprafata destul de inalta, daca este posibil, pana la inaltimea bratelor. Alegeti ca fond o fotografie cu un bonsai (puteti cumpara unul natural de la florarie) sau un peisaj japonez. Acoperiti suprafata cu un material vechi, o cuvertura antica sau macar o bucta de tapiterie decolorata.

Faceti rost de un mic cos de teracota sau de un vas mic, rotund din acelasi material pe care umpleti-l cu pietricele sau scoici culese de pe plaja. Faceti-va un obicei din a aseza sticluta de parfum in acest loc. Chiar daca ati consumat parfumul, puteti pastra sticluta in coltul vostru pentru a pastra mirosul. Puteti aseza acolo un cuart fumuriu sau o piatra a Lunii pentru a-i mari puterea.

Pentru LEMN

Inaltimea cea mai adaptata pentru Lemn este cea a solului. Aflati unde se situeaza est-ul sau sud-est-ul in camera voastra si alegeti coltul. Acoperiti spatiul respectiv cu un material de Damasc verde sau cu unul de catifea verde inchis. Asezati o sculptura din lemn in forma de pasare sau, daca este posibil, in forma de dragon de culoare verde.Este posibil sa le gasiti in magazinele cu articole orientale.

Agatati pe perete o oglinda sau un tablou cu rama de lemn, prelucrata manual. Daca aveti intamplator prin casa vreo carte foarte veche, asezati-o impreuna cu o planta de fereguta. In mijlocul compozitiei asezati un malahit.

Pentru APA

Folositi coltul din partea de nord a camerei. Inaltimea ideala ar fi pana la nivelul genunchilor. Acoperiti suprafata cu o panza din matase de culoare violet, verde sau albastru de Prusia. Pe perete agatati o reproducere sau un poster cu imaginea marii sau a unei cascade. Asezati intr-un vas de sticla fragmente din sticla sau din ceramica, stranse eventual de pe plaja si plasati vasul in centrul aranjamentului. Daca nu aveti, puteti aseza un vas din sticla in care ati asezat bile. Incercati sa faceti rost de un recipient din piatra si umpleti-l cu apa. Puteti adauga mici briliante iar pentru optimizarea legaturilor de dragoste rezemati de vas ambra sau chiar turcoaz.

Pentru METAL

Asigurati-va ca locul vostru magic se gaseste in zona de est sau de nord-est a camerei. Agatati o oglinda inramata sau un candelabru de perete din oglinda lucioasa. Spatiul pe care il amenajati ar trebui sa fie la inaltimea taliei. Puneti in fata oglinzii un vas din argint, din aliaj de cositor si mercur sau dintr-un alt metal.pe margine asezati un vas vechi din tabla pe care l-ati auratat in prelabil sau un pahar din sticla pe care l-ati pictat in auriu. Daca aveti un colier, un lant la baza gatului, din argint, il puteti agata de candelabru. Puteti adauga chiar si o fotografie inramata in rama de argint. In centru asezati un diamant, o piatra a Lunii sau un cuart alb.

Chiar daca locuiti cu cineva in camera, crearea unui spatiu personal nu ar trebui sa fie o problema. Daca nu aveti un partener amenajarea unui astfel de spatiu ar trebui sa va ajute in gasirea unei noi povesti de dragoste. Un astfel de spatiu va poate ajuta chiar la imbunatatirea relatiilor actuale caci el inlesneste circulatia energiei prin camera si casa. Pentru a intari coltul vostru magic copiati talismanul de mai jos pe un carton si agatati-l pe peretele cel mai apropiat de locul vostru magic sau desenati-l direct pe perete, cat de mare puteti. Acest vechi talisman chinezesc a fost folosit in Antichitate pentru a asocia pacea cu prosperitatea si este cel mai bun instrument folosit pentru a aduce casa la viata. Cu siguranta acest talisman ajuta la disparitia oricarei energii stagnante ce poate crea dificultati!

Niciun comentariu: