vineri, 18 noiembrie 2011

Top 12 cei mai sexy actori

Începând din 1985, revista People întocmește an de an lista celor mai sexy celebrități. Prima vedetă distinsă cu titlul de Cel mai sexy bărbat în viață a fost Mel Gibson, care, pe la mijlocul anilor 80 ajunsese foarte popular datorită rolurilor din trilogia Mad Max. Replica unei editoare a revistei a fost cea care a dat startul acestor liste, când, în timp ce discuta cu alți editori despre un material dedicat actorului, a exclamat: Dumnezeule! E cel mai sexy bărbat în viață! Iar o altă persoană a intervenit adăugând că ar trebui să folosescă asta drept titlu principal pe copertă.

Unii actori au apărut chiar și de două ori pe locul 1 în lista celor mai sexy bărbați: Brad Pitt (1995 și 2000), George Clooney (1997 și 2006) și Johnny Depp (2003 și 2009), însă în lista de anul acesta niciunul dintre ei nu a fost menționat în top. Fie că au 50 de ani, sau încă nu au trecut pragul de 30 de ani, actorii aleși în acest an de revista People au un farmec aparte și își merită pe deplin titlul de bărbați sexy.

12.Dylan McDermott

Dylan McDermott a revenit anul acesta în lumina reflectoarelor într-un nou serial horror difuzat de postul american FX intitulat American Horror Story. Fiind nevoit să filmeze câteva scene nud, actorul a refuzat din start ideea de a folosi o dublură și a mers frecvent la sală, unde a dobândit un fizic de invidiat la cei 50 de ani ai săi.

11.Alec Baldwin

Apariția lui șarmantă în rolul lui Jack din serialul 30 Rock de-a lungul a 6 sezoane i-a adus lui Alec Baldwin statutul de unul dintre cele mai comice staruri TV. Iar comicul combinat cu privirea lui seducătoare și zâmbetul carismatic i-au rezervat un loc 11 în lista celor mai sexy. Are 53 de ani și a demonstrat că nu e neapărat să ai pătrățele la abdomen ca să fii considerat sexy.

10.Ryan Gosling

Cu siguranță anul acesta a fost unul excepțional pentru Ryan Gosling. A avut ocazia să conducă mașini rapide în thriller-ul Drive, regizat de Nicholas Winding Refn și a sedus numeroase femei frumoase în comedia romantică Crazy Stupid Love alături de Steve Carell. Însă anul acesta nu a fost bun numai pentru el, ci și pentru fanele lui, care au avut ocazia să-l vadă în toată splendoarea lui, la bustul gol, etalând un corp extrem de atrăgător. Dacă aș fi întocmit eu lista, era cu siguranță în top 3.

9. Jason Momoa

Jason Momoa a îndurat antrenamente zilnice de câte 6 ore pentru a pune 10 kilograme peste masa musculară pe care o avea deja bine conturată și pentru a intra în pielea lui Conan, în remake-ul Conan the Barbarian, lansat anul acesta. Însă acesta este sacrificiul pe care trebuie să îl faci dacă vrei să fii cât mai credibil în rolul unui războinic, iar editorii revistei People au fost convinși la maxim când l-au inclus pe lista celor mai sexy bărbați. Căsătorit cu actrița Lisa Bonet din anul 2006, actorul e un adevărat familist și un tată model pentru cei doi copii ai săi.

8. Joel McHale

Joel McHale, tipul care face săptămânal mișto de vedete în emisiunea The Soup, difuzată de E!Entertainment Television și are rol principal în serialul Community, a fost inclus în listă pentru că, spune el, mulți dintre cei sexy au fost plecați din oraș. Actorul chiar a făcut și un material video pentru ediția online a revistei People, în care vrea să demonstreze că Funny (comicul) este noul Sexy. După ce am văzut filmarea, m-am hotărât: Joel McHale nu este sexy doar pentru umorul său bine dezvoltat.

7. Josh Charles

“Nu sunt interesat să joc rolul unui personaj care să ajungă să fie iubit de public” a declarat actorul care joacă rolul enigmaticului avocat Will Gardner din serialul The Good Wife. Și totuși, numărul fanilor săi a crescut simțitor în ultimii 2 ani, colega sa de platou, Julianna Margulies chiar are o aventură cu el în sezonul al treilea, iar revista People l-a ochit drept al 7-lea cel mai sexy bărbat.

6. Tim McGraw

Tim McGraw este un om de succes atât în industria muzicii country, cât și în cea a filmului. În plan personal, are un mariaj solid cu frumoasa cântăreață Faith Hill, alături de care are 3 copii iar cele mai recente apariții cinematografice le-a făcut în filmele The Blind Side și Country Strong. Cum reușește să se mențină mereu în formă? 200 de flotări și abdomene zilnic!

5. Chris Evans

Anul acesta Chris Evans nu a schimbat numai prefixul (a împlinit 30 de ani ăe 13 iunie), ci și-a schimbat complet înfățișarea, asigurându-și astfel un loc printre cei mai sexy bărbați în viață. Rolul de super-erou jucat in Captain America: The First Avenger, a scos la suprafață un Chris foarte bine lucrat și extrem de sexy.

4. Justin Theroux

Jennifer Aniston se poate mândri cu un iubit pe care editorii de la revista People l-au clasat pe locul 4 în topul celor mai sexy bărbați. Justin Theroux a debutat în actrorie în 1996, a jucat atât în filme cât și în piese de teatru pe Broadway și a dovedit că e priceput ca scenarist, semnând scenariile unor filme precum Tropic Thunder sau Iron Man 2.

3.Idris Elba

Idris Elba, singurul actor de culoare prezent în top, are 39 de ani și a ajuns în atenția americanilor odată cu apariția sa în serialul The Wire, produs de HBO. A mai făcut apariții apreciate în filme precum Daddy’s Little Girls, American Gangster și Obsessed, însă rolul care l-a adus în atenția editorilor de la People, ca fiind sexy, este cel al lui Heimdall din Thor.

2. Liam Hemsworth


Inspirat de fratele său mai mare să-și încerce norocul la Hollywood, Liam Hemsworth, australianul în vârstă de 21 de ani care i-a cucerit inima lui Miley Cyrus, în timp ce filmau împreună drama The Last Song, a fost la doar un pas să fie desemnat cel mai sexy bărbat din lume. Carismaticul actor urmează să fie văzut în curând în drama sf The Hunger Games, alături de Jennifer Lawrence.

1. Bradley Cooper

Pentru Bradley Cooper titlul de cel mai sexy bărbat din lume a fost o surpriză totală. Actorul chiar a spus că îl aștepta pe Dax Shepard să apară și să-i spună ca e vorba de o farsă. Însă totul e pe bune! Bradley a reușit să-și adjudece locul 1 în clasament datorită succesului pe care l-a avut recent în box-office, înfățișării seducătoare (ochi albaștri, zâmbet perfect) dar și datorită unor calități pe care nu mulți bărbați le au sau le recunosc: are o relație strânsă cu mama lui, este un as într-ale bucătariei, pasionat de motociclete și vorbește fluent limba franceza. Ce ziceți, e destul de sexy pentru locul 1?

Niciun comentariu: