sâmbătă, 30 aprilie 2011

Grosimea penisului conteaza!


De cate ori ati auzit femei care spun ca marimea penisului nu conteaza? Sau cand vine vorba despre penisul unui barbat, se spune nu este importanta marimea “barcii”, ci miscarea sa pe ocean. Ei bine, avem vesti bune, vesti proaste si mai multe vesti bune.

Este adevarat ca lungimea penisului nu are o importanta prea mare pentru majoritatea femeilor. Mai mult, vaginul masoara in jur de 10 cm cand este excitat, iar penisul in erectie are o lungime de 12-15 cm – deci faceti calculele. Contrar conceptiei populare, grosimea penisului poate face diferenta, nu lungimea.

Perla roz

Mai intai, sa vorbim despre clitoris. Majoritatea oamenilor sunt familiari cu micuta perla roz care sta pozitionata deasupra labiilor si este extrem de senzitiva. Dar clitorisul inseamna mult mai mult decat se poate vedea si simti. Intregul clitoris are o forma de “V” invers asezat. Picioarele sale (crura) se prelungesc in jos, pe sub osul pubian, iar celelalte extensii inconjoara laturile vaginului si se numesc bulbi vestibulari. Intregul clitoris este format din tesut spongios, care abunda in sange cand o femeie este excitata.

Magia grosimii

Un penis gros pune o mai mare presiune pe bulbii vestibulari, care la randul lor ofera un sentiment de placere si plenitudine. De asemenea, un penis gros tensioneaza si labiile, care stimuleaza mai bine clitorisul. Ideea e ca placerea creste o data cu “acoperirea” unei arii cat mai largi din jurul vaginului, datorita semnalelor pe care nervii le primesc. Un penis gros poate face asta fara probleme.

Penisul in erectie are in medie circa 10 cm in circumferinta. Toti barbatii folosesc tehnici speciale pentru a oferi femeii senzatia de “grosime”. In primul rand, foloseste o miscare circulara apasata. In acest fel, vei apasa mai mult pe peretii vaginului, oferindu-i partenerei tale o tensiune si o placere suplimentara. Poti totodata sa penetrezi dintr-un anumit unghi, miscare care te va ajuta sa pui presiune pe zona anterioara deschiderii vaginale, unde labiile se inchid in “V”. In acest fel si muschiul pelvian se va intinde mai mult. Te simti creativ? Incearca sa-ti folosesti cat mai mult degetele.

In concluzie, indiferent de marimea penisului, tot poti sa satisfaci o femeie daca actionezi ca la carte si nu ca in filmele porno.

Niciun comentariu: