duminică, 17 aprilie 2011

Berbecul 21 martie - 21 aprilie


Planetă călăuzitoare : Marte.

Cifră favorabilă : 9 şi toate celelalte cifre divizibile cu 9.

Simbol astrologic : Berbecul.

Culori astrologice : zmeuriu, roşu, galben-auriu, toate culorile strălucitoare.

Pietre astrologice : diamant, acvamarin, ametist.

Caracterizare generala

Nativii din Berbec sunt robuşti fizic şi spiritual. Îşi urmăresc cu tenacitate scopul, se lasă rareori influenţaţi şi sunt creaţi pentru a conduce. Berbecului îi repugnă teama, nesiguranţa, situaţiile confuze, ezitările, aluziile. Sunt personalităţi impulsive, agresive şi foarte active, ceea ce-i face să-şi aleagă profesii care implică mobilitate, rezistenţă fizică, reacţii prompte. Berbecul constituie o permanentă resursă de iniţiativă. Cei născuţi sub acest semn al Zodiacului sunt cel mai puţin expuşi complexului inferiorităţii, ei necunoscând bariere psihice. Sunt talentaţi şi se remarcă prin mari capacităţi intelectuale şi prin puterea lor de concentrare. Berbecii sunt generoşi şi darnici, fiind deseori prieteni buni, deşi bunăvoinţa lor nu poate fi căştigată cu uşurinţă. Sunt despotici şi impresionabili, se ofensează şi se înfurie cu uşurinţă. Exigenţi în dragoste şi în căsătorie, ei aspiră la puterea absolută. Astfel se explică faptul că deseori alianţa cu Berbecul se destramă, excepţie făcând cazurile în care partea adversă i se subordonează necondiţionat. Berbecul dispune până la adânci bătrâneţi de o sănătate de fier.

Partenerele bărbaţilor nativi din Berbec pot menţine armonia familiei manifestând echilibru şi rezistenţă.

Femeile născute sub acelaşi semn sunt întreprinzătoare şi chemate să comande.

Femeia

Caracterizare psihosexuală

Atenţie ! Femeia nativă din Berbec este uneori greu de înţeles. Părând calmă, rece, uşor apatică, poate lăsa falsa impresie că nu-i plac bărbaţii, că aceştia nu o interesează.

Care este adevărul ? Aici este vorba de un mic scenariu : femeia Berbec vrea să sugereze o altă părere despre propria ei persoană.

Femeii născute sub semnul Berbecului îi place să joace teatru şi să consume. Schimbătoare, plină de farmec, de contradicţii şi de temperament, ea poate realiza cu foarte multă uşurinţă explozii emoţionale, depăşindu-şi partenerul nedotat cu reacţii prompte. Bărbatul trebuie să-i suporte numeroase capricii. Este impulsivă în exprimare, lăsând deseori impresia că nu este atentă la ce spune. Veşnica ei stare de agitaţie îl obligă pe partener la o permanentă stare de alertă.

Intervine nerabdătoare atunci când simte că nu vă mai încadraţi în ritmul pe care vi-l impune. La un asemenea temperament, ar fi necesară o instalaţie de avertizare, cu sirenă şi lumină roşie intermitentă, pentru ca ignoranţii să ştie cu cine au de a face. Afirmaţiile ei sunt categorice , uneori dure şi pripite. Cuprinsă de furie este capabilă de orice, fiind în stare să zgărie până la sânge. Devine o tigroaică dezşănţuită, care nu se mulţumeşte cu jumătăţi de măsură. Dacă nu puteţi face faţă, ţineţi-vă deoparte. În relaţiile cu femeia nativă din Berbec nu rămâne loc pentru diletanţi sau pentru cardiaci. Femeilor Berbec le place joaca. Sunt temerare şi se dau în vânt după amintiri fizice : schi, înot, dragoste, tenis, tot ce oferă o satisfacţie şi voluptate din folosirea corpului. Fire romantică, femeii native din Berbec îi place dragostea. Actul sexual reprezintă una din marile plăceri ale vieţii, pe care, departe de rânduielile patriarhale, ea nu o disimulează. În partener îşi doreşte un amant, nu un părinte. Este o prietenă sinceră, loială, sentimetală şi terestră. Pare spontană, activă, entuziastă. Nu-i cereţi însă să fie înţeleaptă şi să cugete lucrurile pe îndelete. Bărbaţilor le place şi faptul că femeile născute sub acest semn se află tot timpul în centrul vieţii, în plină acţiune, stimulându-i şi pe ei la activitate.

Dispun de numeroase calităţi şi le place să fie admirate. Flatându-le, vi le puteţi oricând apropia. Apreciază când li se spune că au un fizic frumos şi rareori sunt capabile să treacă pe lângă o oglindă fără a se admira. Deşi se consideră frumoase, nu se fardează prea mult. Cadoul pe care îl oferiţi unei femei native din Berbec nu trebuie să fie practic, ci excitant. Acestor femei le puteţi, de pildă, oferi o lenjerie de corp provocatoare sau o cămaşă de noapte transparentă, deşi lor le place să doarmă goale, pentru a-şi simţi corpul. Se bucură de cuceririle pe care le fac. Simt cu acuitate nevoia spectacolului, dorindu-şi în acest scop şi compania unui bărbat impozant, alături de care să strălucească. Partenerul lor trebuie să dispună de multă energie pentru a rezista ritmului ce îi este impus. Băarbatul care se căsătoreşte sau coabitează cu o femeie nativă din Berbec va fi nevoit să se resemneze cu locul doi, fie să se baricadeze pentru un război de o sută de ani.

Femeile născute sub semnul Berbecului nu-şi pierd strălucirea o dată cu trecerea anilor. Chiar dacă viaţa lor îşi încetineşte ritmul, ele rămân tot timpul mai presus decât surorile lor native din alte semne.

În funcţie de influenţa exercitată de alte planete, femeia născută sub semnul Berbecului poate reprezenta idealul de feminitate. Prudenţa cere să reuşiţi a cunoaşte toate particularităţile femeii Berbec înainte de a începe să vă ocupaţi de ea, sau, mai exact, înainte ca ea să înceapă să se ocupe de dumneavoastră. Nu comiteţi imprudenţe, căci aveţi de-a face cu o femeie redutabilă !

Viaţa sexuală

Deşi nu este tipul de femeie care să-şi disimuleze intenţiile, ea nu poate fi cunoscută cu adevărat decât în pat. Căci abia acolo fantezia ei sexuală este valorificată în plăceri erotice. Extrem de sensibilă, feminină şi pasională, ea se dăruieşte mai mult pentru propria ei plăcere, decât pentru cea a partenerului !

Nu-i puteţi face faţă decât dând dovadă de fermitate şi întâmpinându-i ca atare agresivitatea. Deşi nu vă va veni uşor, nu-i permiteţi să vă joace pe degete. Poftele ei sunt destul de diferite, uneori de-a dreptul animalice, deci ea are nevoie de un partener care să-i răspundă cu aceeaşi monedă. Când nu obţine o satisfacţie sexuală pe măsură, femeia nativă din Berbec îşi vede de drum. Soţul sau iubitul care încearcă sa-i impună un program sexual mai redus o va vedea din ce în ce mai rar. Dispunând de numeroase posibilităţi pentru a face noi cuceriri, nu va pregeta să-şi abandoneze imediat un partener apatic. Îi place concurenţa în actul sexual, îi place ca iniţiativa să-i aparţină. Preferă să fie ea deasupra, iar atunci când foloseşte poziţia stând, bărbatul se va afla tot sub ea. Controlează derularea actului sexual, dictând procesul de declanşare a orgasmului. Vă puteţi aştepta la ţipete, zgârieturi şi muşcături. Dacă nu vă preocupă vecinii, puteţi să-i daţi câmp liber de acţiune, verificându-i însă în prealabil şi lungimea unghiilor. Reţineţi însă că nativelor din Berbec le plac obiectele cu muchiile ascuţite, deci nu este exclus ca şi unghiile lor să fie lungi şi ascuţite, mai ales dacă nu vă doriţi ca, după terminarea actului sexual, patul să arate ca un câmp de luptă la capătul unei bătălii sângeroase.

În cazul apariţiei geloziei, aceasta va fi declanşată mai degrabă de un sentiment de mândrie rănită, decât de simţul proprietăţii sau de o mare iubire. Femeia nativă din Berbec practică legături foarte scurte, dar intense, ea fiind la bază un individ primitiv, cu o judecată pragmatică, dominată de instinctul sexual. Este total deprimată în perioadele când rămâne fără partener şi, mai ales, atunci când tocmai s-a certat cu bărbatul nr. 1. Provoacă dese certuri, fiind dominată de temperamentul ei aprins şi de pripeala care-i caracterizează hotărârile. Poate aduce necazuri în viaţa soţului sau iubitului ei.

Îşi alege cu multă grijă tatăl copiilor. Este capabilă să renunţe la un focos şofer sau funcţionar pentru cine ştie ce troglodit cu studii superioare sau cu o situaţie prosperă. În rest, când nu este vorba decât de viaţa ei sexuală, femea nativă din Berbec se respectă. Născută sub un semn al pasiunii, ea nu cunoaşte aproape nici o oprelişte în domeniul sexual.

Bărbatul

Caracterizare psihosexuală

Dacă prietenul, amantul sau soţul dumneavoastrăeste nativ din Berbec, el va fi în mod obligatoriu agresiv, energic şi agitat. Se va afla într-o veşnică mişcare. Poate fi impulsiv şi lipsit de spirit practic, dar va fi plin de imaginaţie şi de dinamism. El creează situaţiile. Dacă porniţi cu un Berbec, nu veţi şti niciodată încotro vă va purta vântul, dar oriunde vă veţi trezi , veţi simţi că trăiţi. Nu strică să ştiţi că poate fi foarte sincer într-un moment, pentru a se închide apoi imediat în carapacea sa. Chiar dacă prin comportarea sa vă va aduce în pragul nebuniei, cu el totul este plăcut.

Îl veţi plăcea, căci bărbaţii născuţi sub acest semn emană virilitate. Dispune de o personalitate dominantă, care nu ţine seama de reguli şi de convenienţe. Este un bărbat care, în pat, nu manifestă interes pentru poziţia standard – bărbatul deasupra femeii. Asta atunci când lucrurile se rezolvă în pat, căci bărbatul nativ din Berbec este capabil să vă dorească pe capota maşinii, pe coverta unei nave sau chiar şi într-un autocar. Cu el veţi beneficia din plin de plăcerile actului sexual, poate chiar mai mult decât puteţi suporta. Este gelos şi vă doreşte în exclusivitate chiar şi atunci când nu vă poate avea.

Nu-i cereţi Berbecului un răgaz pentru a vă cumpăni răspunsul, deoarece el nu-l recunoaşte decât pe “da”. Pentru ceea ce va urma puteţi fi însă pe pace, demnitatea sa nu-i va permite să termine în grabă, cu un “Vă mulţumesc, doamnă”. O dată ajunşi în dormitor, nu veţi apuca să vă scoateţi singură hainele, el vi le va sfâşia. E veşnic nerăbdător ă înceapă. Dar niciodată nu vă va dezamăgi sau plictisi. Veţi avea o noapte pe care nu o veţi uita curând. Îl puteţi apoi păstra lăudându-i tehnica. Îi place desigur să fie flatat, cu condiţia ca acest lucru să fie făcut cu tact. Şi nu uitaţi niciodată asta : bărbaţii nu sunt defel proşti !

Dacă preferaţi o viaţă mai retrasă şi liniştită, Berbecul nu constituie un partener potrivit. Deşi îi place viaţa mondenă şi zgomotoasă, veţi descoperi în el un mic băieţel ce-şi doreşte o mamă care să-i poarte de grijă. Femeia care ştie să răzbată dincolo de strălucirea lui de suprafaţă va şti cum să-i cucerească inima. Bărbatul Berbec este sincer, credincios, şi ataşat de persoana pe care o iubeşte. Dispune de un dezvoltat simţ al umorului şi îi place ca femeile sale să fie atât inteligente, cât şi atrăgătoare. Este inteligent, reacţionează prompt, parând astfel preţiozitatea şi izbucnirile altora.

Este un executant capabil, dar insistă să facă lucrurile pe calea sa. Poate câştiga mulţi bani, dar nu-i poate păstra. Extravaganţa îl atrage şi consideră că risipa reprezintă o modalitate de a-şi demonstra forţa. Veţi avea probleme pentru a-l păstra, dar veţi dori s-o faceţi.

Bărbatul Berbec pretinde partenerei fidelitate.

Viaţa sexuală

În baza comportării sexuale a bărbatului nativ din Berbec stă impulsivitatea. Iar când nu este lăsat să-şi traducă în viaţă vreuna dintre fanteziile sale sexuale devine de-a dreptul imposibil. Dacă i-aţi promis ceva, nu încercaţi să vă fofilaţi, ţineţi-vă de cuvânt. Dacă nu aveţi chef să vă culcaţi cu el, rămâneţi mai bine acasă şi uitaţi-vă la televizor. Berbecii nu se joacă cu astfel de lucruri. De asemenea, dacă nu vă simţiţi pregătită să faceţi faţă unor figuri absolut noi, a căror existenţă o presupuneţi doar din lectură, rămâneţi mai bine acasă şi croşetaţi.

Tot ceea ce pare obişnuit îl irită şi-l împinge la isterie. Dacă doriţi să oferiţi satisfacţie sexuală unui Berbec, folosiţi-vă din plin imaginaţia, fără a-i pune acesteia nici cea mai mică stavilă.

Bărbatul nativ în Berbec nu este preocupat de consecinţe. Când vă doreşte, altceva nu-l interesează. Dacă aţi ajuns în pat cu un asemenea bărbat, luaţi-vă în prealabil măsurile necesare de precauţie. Nu contaţi pe el în acestă privinţă. Pe el contaţi doar în privinţa iniţiativei. Fireşte, aveţi şi dumneavoastră dreptul la unele sugestii, care, dacă vor fi acceptate, vor cunoaşte o evoluţie neaşteptată. În general, fiţi pregătită pentru orice. Prin temperamentul lor, Berbecii vor senzaţii şocante şi interzise, iar atunci când nu li se oferă satisfacţie, devin irascibili.

Poziţiile preferate depind de vârstă, dar indiferent de aceasta, nativul din Berbec este tânăr cu duhul. Preferă întotdeauna o poziţie dominantă, putând recurge şi la sadism. De pildă, el nu se va mulţumi numai cu stimularea orală, fiind în stare să vă tragă de păr, să vă strivească nemilos sfârcurile. Atenţie, dacă acest lucru vă place, nu vă exteriorizaţi plăcerea, căci gemetele dumneavoastră îl vor stârni şi mai mult. Preferă să vă pună în genunchi, cu capul aplecat înainte, pentru a vă putea pătrunde astfel în ambele feluri. Chiar dacă vă vede şocată, el contează pe colaborarea dumneavoastră. Practică această poziţie într-o serie de variante, folosind în acelaşi scop scaune, fotolii, marginea patului.

Când atinge vârsta mijlocie, bărbatul nativ din Berbec descoperă că nu mai dispune de potenţa din anii tinereţii. Un cuvânt greşit rostit întru-un moment nepotrivit îi poate determina o stare de impotenţă temporară, ceea ce ar reprezenta o lovitură de nesuportat pentru el. Reacţia va fi dictată de practica sa agresivă. Ar putea, de pildă, să înceapă să flirteze cu o duzină de femei foarte tinere, încercând astfel să demonstreze că a rămas acelaşi bărbat teribil de altădată.

De regulă, celelalte semne ale Zodiacului au un efect diferit asupra Berbecului. Bărbaţii rămân însă extremişti, aşa că, atenţie, fetelor ! Dacă daţi peste un Berbec pur-sânge, să fugiţi pe uşa cea mai apropiată în cazul în care necesităţile sexuale ale acestuia se vor dovedi pre mari. Sau rămâneţi şi amuzaţi-vă, după cum vă convine. Practicile sexuale colective nu-l pot mira sau şoca : cu cât mai e multă lume, cu atât e mai vesel.

Bărbatului nativ din Berbec îi place să facă haz de meritele sale sexuale şi emite întotdeuna idei de natură să şocheze pe interlocutori. Nu acceptă rolul partenerului pasiv decât în bisexualitate.

Zone erogene

Terminaţiile nervilor faciali sunt deosebit de sensibile la Berbeci. O atingere fină a frunţii sau un joc cu părul pot constitui începutul prieteniei sexuale. Lobii urechilor sunt la fel de sensibili, un sărut uşor provocând femeii native din Berbec spasme de voluptate. Nativelor le plac bărbaţii bărboşi. Nu terbuie să vă faceţi probleme în cazul în care nu purtaţi barbă, căci aceeaşi senzaţie intensă o puteţi provoca partenerelor dumneavoastră atingându-le buzele cu o mişcare buzele cu vârfurile degetelor. Petrecându-vă uşor degetele, cu o mişcare circulară, pe buzele unui bărbat nativ din Berbec puteţi obţine un rezultat de+a dreptul surprinzător.

Niciun comentariu: