joi, 21 octombrie 2010

Balanta, 24 septembrie - Ziua hoinarului

Cei nascuti in aceasta zi sunt hoinari prin natura lor. Le place in mod deosebit sa calatoreasca sau sunt atrasi, intr-un fel sau altul, de tot ceea ce tine de calatorii. De cele mai multe ori, aceasta inclinatie spre calatorii si hoinareala isi face simtita prezenta la modul propriu. De asemenea, poate fi o metafora pentru cautarea unor noi aventuri spirituale si emotionale. Cititul, gandirea, visarea, calatoritul- acestea sunt tipurile de activitati pe care le agreeaza nativii. Le va placea sa faca toate aceste lucruri indiferent daca sunt hoinari la propriu sau la figurat.

Unii dintre nativii zilei de 24 septembrie calatoresc mult in tinerete. Mai tarziu, se dedica unei existente care s-ar putea sa para linistita. In schimb, unii nativi sunt atinsi de microbul calatoriilor in perioada de mijloc a vietii. Acestia sunt capabili sa renunte la tot pentru a putea raspunde chemarii. Cei mai multi dintre nativii acestei zile nu ajung niciodata sa se stabileasca cu adevarat intr-un loc. Vor trece chiar si peste locul despre care au spus ca reprezinta tot ceea ce isi doresc. Vor pleca in cautarea unui nou proiect, loc sau anturaj. De fiecare data vor spune ca acela va fi ultimul obiectiv pe care trebuie sa il atinga. Indivizii mai constienti de caracterul lor ajung la un moment dat la concluzia ca nu exista pentru ei ceva care sa dureze permanent. Vor realiza faptul ca hoinarelile si cautarile lor vor mai dura o mare perioada de timp.

Unii dintre nativi s-ar putea sa ajunga sa fie fericiti. Ei vor face un compromis cu ei insisi stabilizandu-se permanent intr-un anume loc, dar, cu siguranta, vor face mici calatorii de cate ori se va ivi ocazia. Chiar daca sunt obligati sa stea intr-un anume loc, cei nascuti in aceasta zi vor gasi o posibilitate sa evadeze. Vor face acest lucru prin lectura, cu ajutorul filmelor si televizorului. Astfel, vor avea o extraordinara viata fantastica.

Pentru persoanele nascute pe data de 24 septembrie va fi destul de dificil sa aiba o viata de familie sau o relatie care sa ii multumeasca. Nu sunt oameni cu care sa te intelegi sau pe care sa ii multumesti usor. Cer foarte mult de la cei langa care traiesc si chiar de la ei insisi. Partenerii trebuie sa fie intelegatori cu ei si cu nevoia lor de schimbare si diversitate. Vor face deseori apropouri si remarci de tot felul, dar mai ales de natura sexuala. Din acest punct de vedere, nativii s-ar putea sa caute forme neobisnuite de exprimare sexuala. Daca nu vor face acest lucru in viata lor obisnuita, il vor face macar prin lectura si prin imaginatie. Intr-adevar, cei nascuti in aceasta zi manifesta un interes destul de scazut atunci cand este vorba de activitati cotidiene si de oameni obisnuiti. In mod evident, nativii acestei zile au o mare nevoie de stabilitate. Trebuie sa fie atenti la stimulii emotionali si mentali prea puternici

Acestia s-ar putea sa le darame si putina stabilitate pe care o au. Acesti nativi au mintile atat de active si gusturile atat de neobisnuite incat intampina reale probleme in abordarea oricarui aspect al vietii normale. Unii dintre ei s-ar putea chiar sa fie visatori care traiesc cu capul in nori. Alti nativi s-ar putea sa obtina rezultate surprinzatoare in domeniile tehnice. De cele mai multe ori sunt intalniti indivizi care au ambele caracteristici. Unii cred ca nativii sunt oameni ciudati prin excelenta. Cu toate acestea sunt prieteni demni de incredere si pe care te poti baza. Sunt persoane foarte sufletiste. De asemenea, sunt genul de persoane care folosesc simtul umorului pentru a trece peste aproape orice situatie. Se amuza ei si ii amuza si pe ceilalti.

SFATURI: Incearca sa fii mai organizat. Viata ta nelinistita poate fi atragatoare pentru o perioada, dar, la un moment dat, s-ar putea sa devina foarte obositoare. Poate ca celorlalti le-ar placea sa poata conta mai mult pe tine. Nu te teme sa iti folosesti talentele. Concentreaza-te asupra unui singur lucru si incearca sa il duci la bun sfarsit.

PUNCTE FORTE: Cu imaginatie bogata Darnic Cu spiritul liber

PUNCTE SLABE: Nervos Nestatornic Nevropat

Niciun comentariu: