Ingrediente: 300 g carnat, 200 g salam (ruda subtire), 1/2 cutie masline, 1 ardei rosu,2 castraveti murati, 200 g cas, 30 g drojdie, 350 ml apa , 50 ml ulei,sare
Mod de preparare:
Se amesteca apa cu 3 linguri faina si drojdia, se lasa sa stea 15 min, se adauga sarea,uleiul si faina cat cuprinde sa obtii un aluat de consistenta potrivita. Il lasi la dospit 40 min intr-un loc caldut. Intre timp , se da casul prin razatoarea mare, se taie ardeiul si castravetii marunt. Carnatul si salamul in rondele subtiri. Dupa ce aluatul a dospit , ungi o tava cu ulei, nu are importanta forma, pui aluatul intins cu o grosime de 1,5 cm,iar apoi asezi frumos rondelele de salam si carnat,apoi presari castravetii si ardeiul, maslinele maruntite, iar la urma casul. Le pui la cuptor la foc potrivit 50 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu