Ingrediente: aluat clasic de pizza (adica apa calda, drojdie, zahar, sare, ulei, faina), ketchup, sos picant sau tocanita la borcan de la camara, diverse mezeluri, masline fara samburi, feliate, cascaval sau branza rasa, oua
Mod de preparare
Aluatul de pizza se lasa la crescut intrun loc caldut, acoperit cu un servet de bucatarie, pana isi dubleaza volumul, apoi se intinde in tava unsa cu ulei de masline, se inteapa cu furculita pentru a nu se umfla inestetic la copt si se acopera cu ketchup. Se pun felii subtiri de mezeluri si felii de masline, se presara cascaval ras si se baga la cuptorul incins bine. Se da focul la potrivit, se lasa vreo 10 min, se scoate si se intinde oul batut ca de omleta pe toata suprafata, sau se pun pe alocuri oua ochiuri nebatute. Se introduce din nou la cuptor timp de 10 min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu