vineri, 30 ianuarie 2009

Varsator, 29 ianuarie - Ziua combatantului milostiv


Persoanele nascute pe data de 29 ianuarie se mentin pe pozitie si lupta pentru ceea ce cred, insa doar daca este necesar. Ei cred cu tarie ca ratiunea si intelegerea umana va triumfa in majoritatea situatiilor. Astfel, ei au tendinta de a rezolva lucrurile cat mai bine cu putinta. In general, nativii zilei de 29 ianuarie sunt provocatori doar pentru a-i face pe ceilalti sa recunoasca problemele pe care le au de rezolvat, sa le examineze, sa le discute si sa ia propriile lor decizii. Ei sunt rareori, poate niciodata, dictatoriali si nu le place sa-si impuna ideile in fata oamenilor. Cea mai mare satisfactie a lor este sa traiasca si sa lucreze impreuna cu ceilalti in armonie, ca membri ai unei echipe.

In viata de zi cu zi, nativii sunt activi si productivi, dar poseda si o latura pasiva remarcabila care ii ajuta sa fie deschisi si sa accepte punctele de vedere ale altora. Dezavantajul pasivitatii este ca adesea ei amana deciziile cruciale si isi pierd directia pentru anumite perioade de timp. De asemenea, ei prefera sa se mentina pentru multi ani intr-un anumit loc de munca pe care nu prea il agreeaza in loc sa incerce sa gaseasca ceva mai bun. De fapt, ei manifesta o mare nevoie de siguranta care reprezinta o prioritate in vietile lor.

Vietile sentimentale ale nativilor zilei de 29 ianuarie sunt extrem de complexe, posibil datorita faptului ca ei sunt rareori multumiti. De exemplu, daca vor gasi siguranta intr-o relatie de dragoste, ei se pot plictisi destul de repede sau isi vor dori sa fie liberi. Daca vor locui singuri, preferand sa aiba libertatea lor, ei vor tanji dupa fericire personala si viata de familie pe care o au ceilalti. Persoane creative, nativii zilei pot tanji multi ani dupa recunoastere. In acelasi timp, vor percepe lucrurile comerciale ca pe o piedica in calea activitatilor neobisnuite.

Nativii zilei de 29 ianuarie accepta in general multe puncte de vedere. Totusi, din moment ce nu resping niciodata o parere fara a o cerceta inainte, ei pot avea dificultati in luarea deciziilor de durata. Intelegerea lor profund umana, unul din cele mai puternice talente ale lor, poate promova atitudini ambivalente ce devin un obstacol in calea succesului lor.

In mod firesc, acesti indivizi curajosi merg inainte, luptandu-se cu acelasi efort sustinut impotriva propriilor lor indoieli interioare si barierelor societatii. Cheia succesului consta in construirea unei structuri solide si destul de dure a ego-ului pentru a-i proteja si destul de realista pentru a le promova aspiratiile.

SFATURI: Fii putin mai dur. Cea mai usoara cale nu este intotdeauna cea mai buna. Nu insista atat de mult atunci cand nu ajungi la nici un rezultat. Exprima-ti dorintele, impartaseste-le celorlalti si asteapta de la ei acelasi lucru.

PUNCTE FORTE:

Rezonabil

Sociabil

Distractiv

PUNCTE SLABE:

Nesigur

Ambivalent

Pasiv


Niciun comentariu: