duminică, 18 ianuarie 2009

Destinatii pentru cei singuri


Desi cele mai multe destinatii pentru vacante hot sunt recomandate cuplurilor, exista o multime de locuri de mers pentru un tip singur. Asadar,fie ca esti in cautarea unui loc linistit, relaxant sau din contra al unuia plin de forfota, de miscare, am facut o lista a locurilor, din care iti vei gasi macar unul pe placul tau.

Conacul Mansion

Ok sa admitem ca nu este o alternativa accesibila oricui. Exista vreo indoiala ca cel care ar veni aici nu ar avea o viata mai mult decat implinita? Hugh Hefner este un baron media, detinatorul Playboyului si un gentleman ca niciun altul. Poate ca invitatia ta s-a pierdut in mail. Indiferent care ar fi cauza daca reusesti sa obtii o vizita la resedinta lui Hugh, profita de tot ce vezi cu ochii.

Monte Carlo

E posibil sa fi vazut prea multe filme din seria James Bond,dar inseamna ceva sa fii singur si in orasul celor bogati si faimosi, aventurandu-te in cluburile de noapte trendy si in cazinourile impunatoare. In timp ce Las Vegasul il pastrezi pentru o vizita cu amicii, Monte Carlo este pentru cei singuri si bogati. Este orasul perfect pentru o aventura, pentru a experimenta fantezie: agata o femeie mai invarsta, beti unul dintre cele ami fine lichioruri, fumeza cele mai bune trabucuri si simte-te bine.

Bahamas

Nu numai ca ofera cele mai pacatoase placeri burlacilor, dar are si o istorie bogata pentru turistii care vor mai mult decat o calatorie. Viziteaza insulele de aici si vei vedea influentele nativilor: britaniic, greci,sirieni,chinezi. Cu unele dintre cele mai fine plaje, vei regreta ca va trebui sa pleci, mai ales daca vei alege sa stai in Nassau.

Hawaii

Numai cand te gandesti ca vei fi intampinat la aeroport cu ghirlande si ca te afli in mijlocul Oceanului Pacific, departe de munca si familie, iti vine sa iti iei zborul. Plaje minunate, femei apetisante, oameni ospitalieri. Aloha!

Cuba

In opinia multora, Cuba se poate foarte usor situa pe locul unu al locurilor care merita vizitate. Este asezata langa America de Nord si cel mai important este ca ofera probabil cel mai non-americanizat loc exotic de vizitat. Plajele Cubei, tigarile senzuale, femeile sexy si romul sublim, fac din Cuba tara cea mai indicata pentru a fi vizitata de un celibatar.

Hedonism, Jamaica

Fie ca vrei sa vizitezi gradinile din Hedonism II sau oazele pline de placere din Hedonism III, nimic nu iti va satisface nevoile mai bine decat o vizita in Jamaica

Niciun comentariu: