miercuri, 21 ianuarie 2009

Orasele cu cele mai multe femei


In anumite locuri e vizibil cu ochiul liber, nu numai pe baza unor statistici, ca numarul femeilor este mai mare decat al barbatilor.fie ca e vorba de efectul pe termen lung al razboaielor trecute, ori rezultatul unui flux genetic, anumite locuri sunt pur si simplu invadate de femei.

Hai sa vedem care sunt locurile astea, in cazul in care vrei sa iti faci o vacanta cat mai placuta.

San Juan, Puerto Rico
52% femei

Vizitatorii lui Puerto Rico rare ori parasesc capitala San Juan. Cu plaje ce te cheama pe ele si cu o viata culturala interesanta in cel de-al doilea oras ca vechime al Americii, motivele ca sa pleci sunt putine. Poti vizita gradinile botanice din campusul de la Universitatea Puerto Rico, sau te poti plimba pe strazile adiacente binecunoscutei alei Paseo de la Princesa. Locurile sunt pline de femei frumoase, avand diferite interese.

Nu rata Pinones Reserve, cu plaje superbe inconjurate de paduri.

Moscova, Rusia
52% femei

`Marele urs` al lumii este prea vast, prea divers si prea interesant ca sa il trecem cu vederea. Pentru inceput sa luam Moscova. Toata lumea cunoaste Piata Rosie si minunatul Kremlin, dar unice pentru oras sunt strazile-piete, precum Nova Arbat si noile aparitii care denota puterea mereu crescanda.

Poti vedea aici femei de o frumusete legendara. Cele bogate si pretentioase sunt pe Tverskaya Ulitsa. Pe cele mai simple le gasesti in Gorky Park, un parc plin de amuzament.

Nu rata baile Sandunovskiye. Desi nu gasesti femei aici,baia, piscina, masajul te vor face sa te simti ca nou.

Budapesta, Ungaria
53% femei

Pentru ca in trecut tara a avut numerosi invadatori, acum populatia este una mixta, formata din maghiari, tigani, germani,turci si rusi,rezultatul fiind unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Ca sa crezi trebuie sa vezi. Budapesta e de departe unul dintre cele mai frumoase orase din Estul Europei. Petrece o dupa-amiaza in piata Franz Liszt, apoi du-te sa te distrezi in cluburile din jurul Oktogonului. In weekend mergi intr-unul din parcurile din Insula Margaret.

St Croix, Insulele Virgine
54% femei

Insulele Virgine sunt un paradis, cu plaje incredibile si cu un numar mare de femei hot. Gazduiesc peste 2 milioane de vizitatori anual,majoritatea femei de bani gata. Nu rata insulele Buck, unde gasesti cele mai bune plaje si oportunitatile pentru distractie sunt nelimitate.

Kiev, Ucraina
54% femei

O natiune de oameni prietenosi, desi destul de ocupati,foarte optimisti, Ucraina cu siguranta iti va oferi o doamna care sa iti arate imprejurimile. Kiev este o colectie nepretuita de biserici vechi, manastiri si ruinele unor castele. Viata de noapte e infloritoare, cluburile fiind numeroase. Nu rata o calatorie de la Kiev catre Odessa. E relaxant si e o metoda de a invata despre Ucraina

Niciun comentariu: