duminică, 25 ianuarie 2009

La ce se uita femeile la un barbat


Se stie ca barbatii, foarte multi dintre ei, se uita la sanii unei femei, dar femeile la ce credeti ca se uita cand intalnesc un barbat? La ochi, la par, la haine, la fund?

Potrivit unei cercetari barbatii intorc capul pe strada dupa cel putin opt femei, acordandu-le fiecareia cel putin 2 minute pentru a le examina fizicul si primul lucru la care se uita sunt sanii, apoi fundul si picioarele.
Multi dintre ei sunt impresionati si de un abdomen bine lucrat.

Femeile in 90 de secunde examineaza un barbat. Primul lucru la care se uita sunt ochii, apoi privirea femeii coboara catre fund. Sunt elementele principale la care majoritatea reprezentantelor sexului frumos se uita cand intalnesc un barbat. Sa nu credeti ca daca cele doua elemente sunt ok ati reusit sa o acaparati. Nu! Femeile sunt mai analitice decat barbatii.

Ochii si fundul sunt primordiale, dar sa nu credeti ca se opresc aici cu scrutarea. E foarte important sa aveti o dantura daca nu impecabila, cel putin aproape perfecta. Zambetul tau poate sa o faca sa iti raspunda printr-un zambet sau dimpotriva. Pectoralii trebuie sa fie dezvoltati, iar mijlocul sa fie ceva mai ingust decat umerii. De burta nici nu poate fi vorba, asa ca mai usurel cu berea la iesirile cu amicii.

Pentru unele mainile sunt un element esential. Niste maini puternice si unghii ingrijite denota masculinitate, forta, dar si respect de sine. Parul e necesar sa fie sanatos, fara urme de matreata sau inceput de ingrasare. Imaginati-va cum ar fi sa isi treaca o femeie mainile prin parul vostru si sa descopere ca i-a ramas ceva matreata pe degete sau i-au ramas degetele unsuroase. Fiti siguri ca va sterge numarul din telefon, iar o a doua intalnire nici macar din intamplare nu va exista.

Pantofii curati sunt un must have impus de femeia moderna. Atentie: niciodata sosete albe la pantofi negri. Niciodata!

Dand hainele jos, va trebui sa dati jos si parul de pe spate. 99% dintre femei nu agreeaza un spate paros. Daca pentru unele parul de pe piept si picioare insemna un semn de masculinitate, pentru majoritatea parul de pe spate le va pune pe fuga. Daca va confruntati cu asemenea podoaba, ar fi bine sa va faceti o programare urgenta la cosmeticiana.

Ca sa concluzionez, in 90 de secunde femeia analizeaza mai intai ochii unui barbat si fundul, apoi dantura, pectoralii, abdomenul, mainile,parul si ochii ii cad pe incaltaminte. Daca toate sunt ok va trece si la pasul 2, observarea fara haine. La tot acest bagaj fizic va trebui sa vina unul intelectual si unul material. O minte ascutita, un simt al umorului dezvoltat si un cont generos sunt cheia catre inima oricarei femei. Garantat ca nu vor ramane deloc indiferente.

Niciun comentariu: