Suc de ceapa - Se curata zilnic o ceapa, se rade marunt si se stoarce printr-un tifon. Sucul obtinut se bea cu apa, cate 30 de picaturi zilnic, inainte sau dupa masa. Cura dureaza o luna. Ceapa fluidizeaza sangele, micsorand riscul instalarii trombozei, a aterosclerozei si a infarctului de miocard.
Suc de ceapa cu miere - Se
amesteca o jumatate de pahar de suc de ceapa rosie (preparat zilnic) cu 2-3
linguri de miere de padure. Intreaga cantitate se consuma in ziua prepararii,
dupa mesele principale. Cura dureaza 3-4 luni, cu o pauza de o luna.
Macerat de usturoi cu lamaie -
O capatana de usturoi pisat se pune intr-un borcan, se toarna peste el zeama si
coaja rasa de la o lamaie, precum si un litru de apa clocotita. Se acopera si
se lasa in repaus doua zile. Se ia cate o lingura pe zi, timp indelungat. Are
efect si in combaterea colesterolului.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu