joi, 12 august 2010

Leu, 29 iulie - Ziua evaluarii culturale

Persoanele nascute pe data de 29 iulie sunt adepte ale evaluarii caracteristicilor, potentialului, moralitatii si realizarilor oamenilor din jurul lor. In plus, nativii sunt capabili sa faca previziuni impresionante referitoare la cursul dinamic al evenimentelor din cadrul familiei, societatii sau din cadrul unei organizatii. Nativii care lucreaza in domenii competitive, cum ar fi cele legate de armata, guvern, afaceri si politica, au tendinta de a fi evaluatori foarte abili ai entitatilor straine si/ sau ale fortelor opozante.

Nativii intampina dificultati in ceea ce priveste evaluarile observatiilor referitoare la cultura, etnie si nationalitate. Intr-un fel, cei nascuti in aceasta zi pot contribui la evolutia gandirii stereotipe si pline de prejudecati. Multi dintre nativii zilei incalca limitele fine ale acestor domenii. Uneori, au dezvoltata o fixatie in legatura cu un anume grup fata de care manifesta credinta. De cele mai multe ori, sunt mai corecti in evaluarea altor grupuri, decat in cazul evaluarii propriului grup. Se pare ca patriotismul le poate umbri ratiunea, obiectivitatea.

Metafora „patriotism” se poate referi, desigur si la loialitatea fata de alte lucruri cum ar fi echipele sportive, compania sau cea fata de anturajul social. In domeniul lor de activitate, persoanele nascute pe data de 29 iulie obtin rezultate bune in calitate de organizatori sau planificatori de evenimente. Cei nascuti in aceasta zi sunt foarte mandri in ceea ce priveste copiii, prietenii sau rudele lor. Nativii vor plasa familia printre cele mai importante preocupari sociale. Ei au tendinta de a deveni foarte protectori cu tot ceea ce este in legatura cu propriul cerc familial. Cei nascuti in aceasta zi vor indeparta orice pericol care va ameninta integritatea sau siguranta materiala a familiei.

Pentru ca sunt bune cunoscatoare a caracterului si relatiilor umane, persoanele nascute pe data de 29 iulie, se pot dovedi extraordinare in calitate de mediatori ai unor conflicte. Intelegand atitudinea reprezentantilor si a partilor negociante, nativii sunt capabili sa ofere imediat o privire de ansamblu asupra partilor combatante. In calitate de profesori, asistenti sociali, lideri sindicali sau adepti ai unui partid, cei nascuti in aceasta zi sunt foarte priceputi. Ei vor obtine rezultate remarcabile in aceste arii de activitate.

Nativii zilei de 29 iulie au tendinta de a raporta individul la un grup sau la o anume categorie. Desigur, din acest motiv ei pot scapa din vedere importante diferente intre indivizi. In calitate de parinti, persoanele nascute pe data de 29 iulie trebuie sa se asigure ca isi trateaza copiii in mod individual si trebuie sa incurajeze individualismul in general. Datorita faptului ca aceste persoane sunt extraordinar de loiale fata de un grup, ele vor uita uneori ca au nevoi individuale si ca trebuie sa aiba o viata personala proprie. De prea multe ori, acesti nativi evita sa isi asume responsabilitatea si efectele propriilor greseli. Cu toate acestea, isi vor asuma creditele pentru succesele grupului din care fac parte. Abordand aceasta atitudine, probabil ca persoanele nascute in aceasta zi vor pierde din vedere idealurile personale. Astfel, vor fi oarecum incapabile sa isi dezvolte o ideologie proprie.

SFATURI: Nu mai incerca sa organizezi tu totul. Aminteste-ti ca orice persoana este un individ in sine. Nu neglija propriile sentimente. Fii mandru de mostenirea pe care ai primit-o, dar nu exagera in aceasta privinta.

PUNCTE FORTE:

Cu spirit de observatie

Loial

Cu principii

PUNCTE SLABE: Incapatanat - Prea devotat unui grup - Limitat



Niciun comentariu: