joi, 12 august 2010

Leu, 2 august - Ziua semnaturii versatile

Cei nascuti pe 2 august sunt capabili sa abordeze diverse domenii si isi vor lasa amprenta personala si de necontestat in tot ceea ce fac. Desi adesea pot lasa celorlalti impresia ca au luat-o pe un drum gresit, renuntand la succesul lor sigur sau lasandu-se prada unor tentatii ireale, ei isi vor demonstra abilitatea de a triumfa, fara a-si sacrifica identitatea. Asemeni unui cameleon, ei vor fi adeptii schimbarii, dar in acelasi timp vor putea ramane aceiasi.

Incercarile esuate sau chiar pierderea increderii in ceilalti reprezinta adesea o problema pentru nativii zilei de 2 august. Luptatori adevarati, ei nu se vor lasa convinsi sa renunte la asumarea unor riscuri. Este posibil ca, dupa multi ani, cei cu care lucreaza sau convietuiesc sa-si dea seama de intelepciunea lor. Astfel, vor incepe nu numai sa ii respecte mai mult, dar in acelasi timp vor crede in practicalitatea ideilor lor indiferent de aparente.

Nativii zilei de 2 august experimenteaza o gama foarte variata de trairi incepand cu cele pozitive si pana la cele negative. In general, ei continua pe drumul cel bun, indiferent de piedicile pe care le intalnesc in cale. Desi sunt extrem de idealisti in ceea ce priveste viziunea lor, ei vor fi foarte greu de oprit. Puterea si banii reprezinta tentatii mari pentru cei nascuti astazi. In general, ei reusesc sa se foloseasca de aceste unelte pentru a izbandi si nu se vor lasa dominati de ele.

Stilul de viata personal al celor nascuti pe 2 august este cel mai adesea extrem de neconventional si nu pot fi convinsi sa se supuna unor reguli impuse de altii.

Cei mai sensibili dintre nativii zilei de 2 august pot fi grav afectati de criticile si morala celorlalti, dar in general nu vor arata acest lucru. Dau adesea dovada de compasiune pentru ceilalti si pentru propria persoana. Nativii care au un suflet sensibil pot deveni in timp caractere infierbantate, iar blandetea si vulnerabilitatea se vor diminua in mod direct proportional cu sporirea duritatii.

Increderea pe care nativii zilei de 2 august o afiseaza este construita pe baza unei cunoasteri temeinice a capacitatilor si limitelor proprii. O astfel de evaluare realista le garanteaza de obicei succesul. Accepta cu greutate ajutor din partea altcuiva, preferand intotdeauna sa faca totul singuri. Totusi, acest lucru ii poate tine pe loc atat din punct de vedere material, cat si spiritual. Mai devreme sau mai tarziu ei trebuie sa invete valoarea impartirii responsabilitatilor si sarcinilor, fiind foarte important sa aiba mai multa incredere in ceilalti. Nativii zilei de 2 august au tendinta de a tinti foarte sus in chestiunile sentimentale si le va fi foarte greu sa gaseasca un partener care sa se ridice la nivelul standardelor lor. Astfel, drumul lor in viata poate fi presarat cu necazuri si experiente neplacute.

SFATURI: Nu-ti pierde latura sensibila, este legatura ta cu umanitatea. Mentine-ti idealismul, dar respecta si dorintele celorlalti. Adu-ti aminte de nevoile familiei si copiilor. Invata sa accepti ajutorul celor din jur.

PUNCTE FORTE:

Docil

Adaptabil

Hotarat

PUNCTE SLABE:

Inaccesibil

Nemultumit

Iresponsabil



Niciun comentariu: