sâmbătă, 21 august 2010

Leu, 5 august - Ziua calmului determinant

Cei nascuti pe 5 august sunt capabili sa duca la bun sfarsit ceea ce au hotarat, cu o mare perseverenta, determinare si tenacitate. Desi cei nascuti astazi pot avea o natura emotionala, ei pot afisa o stapanire remarcabila asupra sentimetelor lor, si sa realizeze ceea ce au inceput intr-o maniera facila si naturala.

Dar, desi nativii zilei de 5 august isi mentin un exterior rece si calm, nu este atat de usor pentru ei, asa cum pare, sa faca acest lucru. Intr-adevar, acest lucru poate fi vazut ca si cum ei ar sta asezati pe un vulcan ce sta sa erupa. Multi dintre cei nascuti pe 5 august descopera la un moment dat ca nivelul succesului lor este direct proportional cu abilitatea lor de a controla si conduce energiile lor mentale si de a pleca de la o baza regulata.

Desi majoritatea celor nascuti pe 5 august sunt orinetati spre latura psihica, nu poate fi contestata puterea fizica imensa cu care acesti oameni talentati sunt inzestrati. Asemenea avantaje naturale pot fi risipite si cheltuite nesabuit, totusi, daca le lipseste cu desavarsire vointa. O tendinta spre violenta ce adesea ii caracterizeaza pe nativii acestei zile poate fi suprimata prin activitati creatoare, in special in cazul partii masculine nascute pe 5 august.

De fapt, in general, agresiunile nativilor zilei de 5 august trebuie sa fie directionate inca de la o varsta frageda inspre competitiile sportive si toate tipurile de activitati fizice. Sahul, vizionarea, cartile si jocurile de cuvinte pot fi o solutie pentru tendintele lor combative. Cand nativii zilei de 5 august explodeaza de manie, nu este ceva prea placut. Este cu mult mai rau atunci vand esti obiectul rabufnirii lor de manie. De obicei, totusi, nativii acestei zile ce sunt mai evoluati devin constienti de raul pe care il fac, atat din punct de vedere fizic, cat si psihologic, de ceea ce implica mania lor, si vor evolua ajungand sa fie constienti mult mai mult de starea pe care o provoaca in jurul varstei de treizeci sau patruzeci de ani. Atunci este momentul in care ei incep sa arate mai multa consideratie fata de ceilalti. In special in prietenii si in relatia sentimentala, cei nascuti astazi pot suferi pentru multi ani inainte de a invata sa isi arate dragostea pe care o poarta celor pe care ii iubesc.

Nativii zilei de 5 august au nevoie de libertatea de a actiona repede, de a duce la bun sfarsit deciziile pe care le-au luat, fara alte constrangeri. Asadar, ei trebuie sa mentina intotdeauna o masura a independentei si initiativei individuale chiar si aunci cand infiinteaza o companie sau un grup. Nu inseamna ca nativii zilei nu sunt cooperanti sau este dificil sa lucrezi cu ei. Putem spune ca ei sunt cei mai fericiti atunci cand conduc - exceland si straduindu-se pentru binele comun.

Blandetea si amabilitatea se dovedesc a fi foarte importante pentru persoanele dinamice nascute astazi. Este posibil ca miscati de consideratia si generozitatea unei figuri importante din tineretea lor, ei vor admira atat de mult acea persoana si vor incerca chiar sa caute sa o onoreze si sa o imite. In anii tineretii lor, nativii zilei de 5 august sunt de obicei preocupati de dorinte si pasiuni intense, dar pe cat trece timpul, ei realizeaza importanta afectiunii si incep sa isi exprime afectiunea in mod deschis si fara rusine. Aflati pe marginea prapastiei, nativii zilei de 5 august se vor maturiza considerabil, fara doar si poate, cu cat ei inainteaza in varsta. Chiar si cei ce sunt morocanosi pot deveni destul de iubitori.

SFATURI: Acumuleaza cat mai multe cunostinte si mai multa intelegere in ceea ce ii priveste pe oameni. Incearca sa pretuiesti afectiunea si amabilitatea. Mai lasa un pic din pretentiile pe care le ai de la tine si de la ceilalti. Invata sa-ti exprimi sentimentele intr-un mod cat mai acceptabil pentru societate si cat mai constructiv.

PUNCTE FORTE:

Controlat

Solemn

Calm

PUNCTE SLABE:

Combativ

Suprimat

Extrem de tacut



Niciun comentariu: