duminică, 11 aprilie 2010

5 mituri despre corpul barbatilor

Se spune ca lungimea nasului este direct proportionala cu cea a penisului, ca barbatii cu mainile mari sunt amanti excelenti, ori ca se gandesc o data la 7 secunde la sex. Cat din ceea ce se spune este adevarat si cat este doar mit urban?

Barbatii cu picioarele mari au si penisul mare

Este adevarat ca dezvoltarea penisului si a talpilor este influentata de aceeasi gena, dar lungimea unuia din ele nu prezice lungimea celuilalt. Intr-un studiu realizat pe 3000 de barbati nu a fost gasita nicio corelatie intre marimea talpilor si cea a bijuteriilor. Asadar, inca un mit demitizat.

Daca iti razi barba sau parul, acesta va creste mai repede si mai gros

Daca asta ar fi adevarat, am vedea numai barbati rasi in cap”, spune medicul Aaron Carroll de la Universitatea Indiana. La inceput firul de par va fi mai negru si va parea mai viguros pentru ca nu a fost inca expus la soare si alti factori ce afecteaza sanatatea firului de par. Odata ce a crescut va fi la fel ca firul de par pe care tocmai l-ai taiat. Spune acelasi medic, Caroll.

Sperma contine calorii

Lichidul seminal este format din apa si vitammine precum vitamina C, calciu si magneziu si fructoza.

Burlacii au o viata sexuala mai buna decat cei casatoriti

Se spune ca barbatii casatoriti nu au parte decat de plictiseala in dormitor. Un studiu realizat in 2006 de Centrul de cercetare al opiniei nationale, spune ca sotii sunt mai norocosi fata de 28% dintre celibatari. Barbatii casatoriti primesc si dau mai mult sex oral decat cei necasatoriti.

Barbatii se gandesc la sex la fiecare 7 secunde

Asta inseamna ca de fiecare data cand respira se gandesc la sex? Intr-un studiu realizat in 1994 despre obiceiurile sexuale, in SUA, 43% dintre barbati au declarat ca se gandesc la sex de cateva ori pe saptamana pana la de cateva ori pe luna.

Niciun comentariu: