vineri, 22 august 2008

Leu, 22 august - Ziua experientei condimentate

Indiferent cat de departe ajung in cautarile lor imaginare, fanteziste si creative, persoanele nascute pe 22 august nu vor pierde niciodata legatura cu baza experientei care a adus laolalta cele mai comune sarcini si activitati zilnice. Nativii zilei de 22 august nu-si uita radacinile si sunt extrem de realisti cu privire la propriile lor abilitati. In consecinta, cei nascuti astazi dispretuiesc pretentiile si mila celor care se expun pe ei insisi sau pe ceilalti la situatii periculoase prin aroganta si prea multa incredere. Construind pe o baza de cunostinte sigure si vazand cum functioneaza, nativii zilei de 22 august actioneaza in mod logic, chiar daca actioneaza in plan fizic sau au de-a face cu concepte abstracte si cunostinte sofisticate.

Nu este surprinzator ca toate tipurile de colectionari sunt nascuti in ziua de 22 august. Cei nascuti astazi arata adesea o apreciere pronuntata pentru obiectele obisnuite si ochiul lor format recunoaste frumusetea in articolele practice bine facute pe care ceilalti ar putea sa le treaca cu vederea.

Majoritatea nativilor zilei de 22 august sunt extrem de rabdatori, nu doresc sa se grabeasca de frica sa nu strice planurile bine stabilite deja. In general, ei isi proiecteaza viitorul, isi cultiva aptitudinile, sau invata teorie in particular si apoi, la momentul oportun, actioneaza extrem de hotarati avand ani buni de pregatire in urma. Adesea, originalitatea manifestata la un nivel profesional inalt le marcheaza activitatea.

Persoanele nascute pe 22 august sunt neinfricate atunci cand trebuie sa-si duca la bun sfarsit ideile. Indiferent de masura talentului lor natural, ei il exploateaza la maxim. Rareori sunt gelosi pe ceilalti in acest sens pentru ca “geniul este un procent inspiratie si nouazeci si noua procente transpiratie”. Echilibrul nativilor nu va fi afectat de indoielile celorlalti referitoare la abilitatile lor. In general, raspunsul lor consta in faptul ca vor face o treaba excelenta si vor lasa rezultatele sa vorbeasca de la sine.

Nativii zilei de 22 august sunt foarte loiali prietenilor, familiei, asociatilor si colaboratorilor. Totusi, ei pot fi extrem de incapatanati si pot refuza sa fie condusi de sefi si sa fie tratati de sus. In timp ce afiseaza un exterior sincer, dur si direct, ei vor permite rareori celorlalti sa aiba acces la latura lor interioara sensibila.

Sa faca descoperiri, sa rezolve mistere si sa dezvaluie secrete sunt aspecte ce se pot adauga curiozitatii nativilor acestei zile. De asemenea, multi dintre cei nascuti pe 22 august sunt fascinati de antichitati. Pentru ei istoria este o aventura extrem de incitanta ce abia asteapta sa fie explorata. Totusi, cand aprofundeaza aceste activitati preferate si lucruri care ii intereseaza, ei pot risca sa-si neglijeze prietenii si familia.

De asemenea, persoanele nascute pe 22 august trebuie sa se fereasca de tendinta lor de a se promova intr-o postura atotputernica. In loc sa afiseze un simt al infailibilitatii, este posibil ca ei sa beneficieze mai mult prin recunoasterea faptului ca au gresit, prin constientizarea erorilor si examinarea motivatiilor. Nativii mai evoluati ai zilei de 22 august se descurca bine in rolurile de conducere, dar si de colaboratori, participanti si parteneri pentru ca sunt capabili sa-si modereze pornirile autoritare.

SFATURI: Ramai deschis sfaturilor si sugestiilor. Nu ii supraincarca pe cei dragi sau pe asociati. Recunoaste ca ai slabiciuni umane si ceilalti te vor placea mai mult. Nu este cazul sa fii intotdeauna atat de dur.

PUNCTE FORTE:

Imaginativ

Rabdator

Incitant

PUNCTE SLABE:

Increzator

Egoist

Inflexibil

Niciun comentariu: