miercuri, 27 august 2008

Fecioara, 27 august - Ziua idealurilor sociale

Indiferent de statutul pe care il au, persoanele nascute pe 27 august au tendinta de a se identifica cu omul comun, asuprit si umilit. Constientizeaza indurerati ca lumea este plina de nedreptati. Din aceasta cauza, sunt preocupati in mod constant de felul in care ar putea fi imbunatatita viata de zi cu zi. Idealurile lor in viata pot fi lipsite de egoism. Cu toate acestea, nativii sunt foarte interesati sa castige admiratia si chiar adulatia celor pe care ii protejeaza sau ii apara.

Persoanele nascute pe data de 27 august au o tipologie destul de variata. Unii dintre nativii zilei sunt intelectuali sau idealisti, oameni care isi pretuiesc in mod deosebit principiile. Altii sunt pragmatici, indivizi a caror atentie este atrasa de evenimentele vietii cotidiene si de impactul pe care il au aceste evenimente. Ambele tipuri de persoane sunt preocupate de nevoile materiale si spirituale ale omului. De asemenea, ambele tipuri de nativi pot avea aceeasi mare problema. Fiind confruntati in mod frecvent cu greutatile vietii, cei nascuti in aceasta zi se pot simti frustati sau pot deveni negativisti.

Multi dintre cei nascuti in aceasta zi considera ca sunt indispensabili pentru familia sau pentru grupul social din care fac parte. De asemenea, ei cred ca stiu ce este cel mai bine pentru cei din jurul lor. Intr-adevar, nativii nu pot suporta ideea ca lucrurile pot merge bine fara interventia lor. Cei mai evoluati dintre indivizii nascuti in aceasta zi isi vor dezvolta treptat capacitatea de a darui neconditionat. Acestia vor cere foarte putin in schimbul ajutorului lor.

Persoanele nascute pe data de 27 august sunt atat de legate de viata in societate incat vor avea rareori succes daca vor incerca sa isi cladeasca o cariera izolata, sa aiba multa putere si sa acumuleze o mare avere. De obicei, puterea excesiva ii conduce pe cei nascuti in aceasta zi la caderi nervoase si la zadarnicirea planurilor. Este important pentru nativii acestei zile sa realizeze ca viata lor este in stransa legatura cu cea a semenilor lor. Cu cat vor realiza acest lucru mai curand, cu atat mai repede vor reusi sa isi valorifice talentele sociale.

Exista unii nativi care sunt confruntati inca din tinerete cu realitatile dure ale vietii. Acestia isi vor suprima treptat sau chiar isi vor elimina latura idealista. Intr-adevar, nimeni nu va putea spune despre aceste persoane ca sunt idealiste. O asemenea persoana nu isi va face niciodata iluzii despre bunatatea oamenilor. Opinia despre oameni va fi destul de cinica. Cei nascuti in aceasta zi considera ca fiecare om ar trebui sa isi poarte singur de grija. Cu toate acestea, ei vor contribui la imbunatatirea vietii celor din jur.

Persoanele nascute in aceasta zi promit foarte mult din punct de vedere al evolutiei spiritulale si al maturizarii. In aceeasi masura, insa, nativii pot cadea in ispita tentatiilor egoiste. Alegerea drumului corect depinde numai de ei. Nativii acestei zile sunt predispusi la depresii si negativism. Ei se vor autointitula realisti, dar de fapt sunt doar pesimisti. Ei isi vor oferi foarte usor ajutorul atunci cand familia sau prietenii vor avea nevoie de el. Cei nascuti pe data de 27 august ar trebui sa devina constienti de propriul potential si sa-l puna cat mai repede in valoare. Cea mai buna metoda de a-si valorifica calitatile este sa lucreze intr-un grup social sau intr-o institutie care se ocupa cu imbunatatirea societatii.

SFATURI: Nu te cufunda in probleme personale. Daca nu ii ajuti pe ceilalti, ar fi cazul sa incepi sa faci acest lucru. Energia pe care o vei acumula prin eforturile pe acest plan iti va fi de mare ajutor. Astfel, iti vei gasi mai usor drumul in viata si nu vei mai fi atat de stresat. Nu permite idealurilor fixiste sa iti umbreasca gandirea si creativitatea.

PUNCTE FORTE:

Constient de realitatile sociale

Grijuliu

Idealist

PUNCTE SLABE:

Prea implicat

Depresiv

Predispus la stres

Niciun comentariu: