joi, 16 septembrie 2010

Leu, 21 august - Ziua persoanei iesite in evidenta


Persoanele nascute pe data de 21 august lupta impotriva pierderii bataliei pentru a se proteja pe ei insisi de judecatii lumii. Indivizi foarte interiorizati, ei doresc sa fie lasati in pace, dar rareori isi permit acest lux. Multi dintre cei nascuti pe 21 august considera ca este normal sa ascunda de ceilalti sentimentele, gandurile si ideile profunde, cu exceptia celor in care pot avea incredere deplina. Pentru cei care nu sunt incadrati din punct de vedere profesional, nu este prea confortabil sa fie scosi in evidenta. Totusi, cu cat incearca sa se ascunda mai mult, cu atat par sa atraga mai mult atentia asupra lor insisi. Astfel, doua forte opuse sunt in razboi in vietile lor: dorinta de a se ascunde si cerintele lumesti care ii preseaza sa iasa la lumina.

Uneori, prin infatisarea lor extrem de atletica si prin caracterul lor, nativii zilei de 21 august atrag involuntar interesul celorlalti. Daca isi pot accepta destinul si isi vor cauta locul potrivit in societate, ei vor invata eventual sa imparta doar atat cat trebuie din viata lor privata, fara sa cauzeze durere inutila si stinghereala. De asemenea, ei vor simti mai putin nevoia de a dezvolta o personalitate extroverta neobisnuita. Cand incearca sa fuga de cerintele lumesti, nativii cauta alinare in relatii extravagante, chiar bizare. Este posibil ca acest lucru sa fie in detrimentul lor si al familiilor lor.

Daca ar fi persoane mai putin neobisnuite sau mai putin implicate, cu mai putine probleme si cu cariere mai putin controversate, nativii zilei de 21 august ar simti mai putin conflictul intre aspectele publice si personale ale vietii lor. Adesea, persoanele nascute pe data de 21 august impresioneaza prin faptul ca sunt niste indivizi necomunicativi. Intr-adevar, ei nu se remarca ca fiind persoane de care te poti apropia foarte usor pentru ca rareori fac primul pas. Mai mult, ei nu stau la dispozitia celorlalti pentru a le face pe plac si par destul de distanti. Adesea, motivul pentru acest comportament este ca ar prefera sa ramana impartiali, posibil chiar neimplicati. Atitudinea evaziva pe care multi dintre nativii zilei de 21 august o prezinta lumii ascunde o persoana destul de neobisnuita ale carei idei si personalitate reala, in cazul in care sunt cunoscute, pot starni admiratia unor persoane mult mai extrovertite.

Persoanele nacute pe 21 august se comporta bine in familie, in mod special femeile nascute astazi. Atat barbatii, cat si femeile pot fi considerate o piatra de temelie, insa, ei vor ezita sa-si faca simtita prezenta si sa-si expuna viziunile. Anumite persoane nascute pe 21 august isi pot suprima propriile nevoi de dragul celorlalti, dar nu vor tolera niciodata ca cineva sa ii forteze sa faca acest lucru. Cei nascuti astazi dispretuiesc tirania sau linguseala sociala. Greu de inselat, foarte priceputi in ceea ce priveste latura financiara, ei sunt fara indoiala extrem de darnici daca nu sunt fortati prea tare sa faca acest lucru.

Expresiile sexuale si senzuale sunt importante pentru nativii zilei de 21 august, dar ei trebuie sa se fereasca de un comportament excesiv pentru ca ei insisi sunt adesea extrem de atractivi si seducatori. In privinta nevoilor emotionale si spirituale, familia si munca sociala ii ajuta sa isi implineasca scopurile.

SFATURI: Incearca sa impaci toate cerintele tale sociale. Gaseste-ti echilibrul intre viata publica si cea personala. Fii mult mai increzator, mai deschis. Nu ii mai judeca pe ceilalti atat de repede. Fereste-te de dorinta de a dovedi ceva tot timpul.

PUNCTE FORTE:

Controlat

Saritor

Protector

PUNCTE SLABE:

Extrem de protector

Distant

Evaziv

Niciun comentariu: