sâmbătă, 13 decembrie 2008

Motive pentru care femeile nu stiu sa conduca

Uita de ceea ce spun statisticile si. Barbatii sunt cei mai buni soferi. E foarte simplu. Nu suntem rai, dar asta e adevarul. Barbatii au inventat masinile si le-au condus cu cea mai mare indemanare pana in ziua de azi

De indata ce prietena ta va incepe ssa te numeasca porc si sa protesteze, adu-i la cunostinta urmatoarele motive pentru care femeile nu pot conduce si asaigura-te ca se va intoarce la treaba ei in scurt timp.

Merg cu prietenele in masina

Mergem cu amicii nostri in masina. Ce se intampla? Orice tip se comporta ca si cum el ar conduce. Cu totii avem privirea atintita spre sosea in timpul conversatiei. Atat timp cat masina se misca conversatia are loc fara contact vizual. Dar la femei e invers. Isi tintesc privirea oriunde, numai la drum nu.

Canta in timp ce conduc

Muzica data la maxim este la fel de vitala precum benzina la masini, dar sa canti in timp ce conduci poate fi un dezastru in trafic. Pentru ca sofatul cade pe locul doi, iar coregrafia melodiei pe care o canta devine primordiala.

Folosesc oglinda pentru a se admira

Chiar daca prietena ta e deja machiata, nu poate rezista tentatiei de a nu se uita in oglinda. Da, doar asa sa se uite la ea. Ca si cum s-ar transforma in Quasimodo de la un semafor la altul.

Dau telefoane si trimit mesaje in timp ce conduc

Pentru siguranta ei si a celor din apropierea ei, a soferilor si pietonilor, nu vorbi cu ea si nici nu-i da inapoi mesaj daca e la volan. In cazul in care vezi pe cineva in trafic facand asta, ofera-i tot spatiul de care are nevoie.

Nu sunt interesate de masini

Un alt motiv pentru care femeile nu pot conduce este o chestiune de interes. Nu poti face bine ceva daca nu dai doi bani pe acel ceva,adica daca nu te intereseaza. Pe femei nu le intereseaza masinile, in afara de faptul ca reprezinta un mijloc de locomotie. Daca masina scoate niste sunete uratae, scoate fum sau ramane fara o roata nu mai rezoneaza cu femeia sofer.

Nu au orientare spatiala

Femeile nu inteleg intotdeauna ca masinile si iPod-urile functioneaza un pic diferit si nu au chiar aceeasi marime. Daca alegi optiunea stop nu va ingheta vehiculul instantaneu. Daca vei zgaria masina nu exista niciun replay. E nevoie de timp si spatiu pentru a supravietui intrafic.

Nu au gena condusului

Majoritatea motivelor noastre pentru care femeile nu pot conduce se rezuma la comportament. Exista si un alt motiv diferit de cele comportamentale: genetic. Nu suntem experti, dar putem spune: `Femeile pur si simplu nu au gena condusului`. Unele au dovedit ca au ceva idee, dar sunt exceptii, o exceptie exceptionala. Pentru restul, singurul antidot este o buna asigurare.

Niciun comentariu: