Legumele sunt intotdeauna o sursa inepuizabila de vitamine. Nu stim daca iti place conopida, dar ea este una dintre legumele care poate fi preparata in cele mai variate moduri - mancaruri, salate, toate sunt retete extraordinare care te pot scoate din impasul (inevitabil, de altfel...) exprimat atat de concis de fraza: "Nu mai stiu ce sa gatesc...".
Astazi iti oferim, spre punere in aplicare!, o reteta extrem de simplu de realizat si foarte hranitoare.
Ingrediente:
250 g conopida taiata in felii mici
1 lingura sana
1 lingura apa
1 lingura ulei
sare de mare
piper macinat mare
1 ardei iute rosu (mic) tocat marunt sau boia iute
1 lingura marar uscat sau 2 legaturi de marar proaspat
1 catel de usturoi pisat.
Mod de preparare:
Toate aceste ingrediente se amesteca foarte bine, se lasa sa se patrunda timp de mai multe ore sau chiar de seara pana dimineata si apoi se poate servi salata.
joi, 1 decembrie 2011
Salată picantă
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu