joi, 18 august 2016

Exercitii pentru abdomen

Stiu ca multi dintre voi nu isi permit un Personal Trainer, cum de altfel nici eu nu imi permit unul. Pretul unui PT stim cu totii ca oscileaza de la 50 la 190 de euro. Nu zic ca nu isi merita banii, nici pe departe, dar totusi ...
Afara s-a creat o adevarat industrie si PT fac bani frumosi din asta, iar in Roamnia acestia sunt in continua ascensiune.
E la mare cautare, ca sa nu zic ca e de mare "fitza" sa ai langa tine un PT care sa te monitorizeze si sa te indrume. Pe langa faptul ca face aceste lucruri te ajuta si pe partea cu alimentatia, totul tine de pachetul achizitionat..
Una peste alta fac o treaba excelenta, dar la niste preturi care din punctul meu de vedere sunt exagerate.
Lasand toate  astea la o parte, pentru toti cei care nu isi permit un PT dar care doresc sa faca sport cat de cat corect, voi incerca sa postez cateva articole care va vor ajuta la sala si care vor suplini aplicatiile pe care de multe le folosim.
Azi voi incepe cu ABDOMENUL, pentru ca asta e partea care imi da cel mai mult bataie.Voi posta mai jos niste fotografii care sper sa va fie de folos cand ajungeti la sala. 
P.S. Nu sunt specialist, nu fc sport de performanta, nu sunt plin de muschi, din contra ... ma chinui din greu sa dau jos, ma chinui din greu sa ajung la sala, de aceea voi incerca ca impreuna cu publicarea acestor articole sa ma fac util atat pentru mine, cat si pentru altii care nu au timp de documentare si bani de dat pe PT.
Sper sa va ajute.





















































Niciun comentariu: