6 oua
1 conserva ton in suc propriu
1/2 lamaie
1/2 lingurita mustar
1 fir de ceapa verde
cateva fire marar verde
ulei de maline
sare si piper
1 conserva ton in suc propriu
1/2 lamaie
1/2 lingurita mustar
1 fir de ceapa verde
cateva fire marar verde
ulei de maline
sare si piper
Ouale se fierb in apa cu sare si 1 lingurita de otet, timp de 15 minute. Se tin cateva minute in apa rece, apoi se curata de coaja. Cu un cutit bine ascutit se taie pe jumatate.
Tonul se marunteste bine cu furculita, la fel si galbenusurile de ou, apoi le amestecam.
Eu am folosit doar 4 galbenusuri, voi puteti folosi cate doriti.
Adaugam ceapa verde taiata marunt, mararul tocat, mustarul si zeama de lamaie.
Puteti folosi mai multa zeama de lamaie, daca va place mai acru. Sau puteti pune si un castravete murat.
Saram si piperam dupa gust, apoi adaugam cate putin ulei de masline pana compozitia incepe sa se lege si devine omogena.
Cu acesta compozitie umplem jumatatile de albusuri.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu