Ingrediente
- 300 g cascaval
- 100 g prosciutto
- 1 lingura unt aromat
- 50 g migdale
Mod de preparare:
Punem in vas cu apa la
fiert. Cand apa incepe sa fiarba stingem focul, punem cascavalul ce l-am
invelit in folie alimentara si acoperim cu un capac. Il lasam asa vreo 15
minute pana cascavalul se inmoaie.
Intre timp prajim putin
migdalele intr-o tigaie, fara ulei. In functie de cum va doriti, le puteti
macina.
Scoatem cascavalul din folie
si il punem pe o alta bucata de folie curata. Il intindem usor cu sucitorul
pana ajungem la o grosime de cca 0.5 cm.
Acoperim toata “foaia” de
cascaval cu felii de prosciutto, apoi ajutandu-ne de folie formam rulada.
Ungem rulada de cascaval cu
unt aromat, apoi o tavalim prin migdalele macinate. Invelim strans in folie si
punem 5 minute la congelator (sau la frigider, daca nu e musai sa fie gata in
30 de minute), apoi se poate felia si servi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu