Radacini
de angelica, frunze de luminarica, frunze de creson, flori de musetel, fructe
de maces, radacini de marar, radacini de ghimbir, cuisoare, frunze de maghiran,
radacini de hrean, petale de trandafir, frunze de lamiioara.
Tizana
tonica
Angelica:
radacini, 30 g
Maghiran:
frunze, 30 g
Hrean:
radacini, 30 g
Lamiioara:
frunze, 30 g
O
lingura de amestec la o ceasca. Se fierbe doua-trei minute si se lasa sa
infuzeze zece minute. Se beau doua cesti pe zi.
Vin
tonic
Angelica:
radacini, 20 g
Ghimbir:
radacini, 10 g
Hrean:
radacini, 10 g
Trandafiri
rosii: petale, 5 g
Musetel:
zece flori
Cuisoare:
cinci cuisoare
Se
amesteca totul cu un litru de vin alb sau rosu (în jur de 12 grade). Se lasa
asa o saptamina agitindu-se din cind în cind. Se strecoara. Se bea un pahar
înainte de masa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu