duminică, 15 mai 2011

Vărsătorul 20 ianuarie – 18 februarie

Planetă călăuzitoare : Uranus.

Cifră norocoasă : 4.

Simbol astrologic : Vărsătorul.

Culori astrologice : albastru verzui, ultramarin, violet.

Pietre astrologice : granat, ametist, glazurit.

Caracterizare generală

Nativii din Vărsător sunt sinceri, deschişi, comunicativi, echilibraţi, remarcându-se printr-o deosebită raţiune şi sensibilitate. Vărsătorul manifestă interes pentru tot ce este nou, origunal, misterios ; dispune des de talent literar şi de imaginaţie vie (mai ales cei născuţi între 5 şi 19 februarie).

Cele mai vechi horoscoape îi acordă următoarele trăsături pozitive : sentimentul dreptăţii, fidelitate, consecvenţă şi condescendenţă. Principalele neajunsuri (remarcate cel mai des la Vărsătorii născuţi în primele 9 zile ale influenţei semnului) : spirit risipitor, inconsecvenţă de caracter, stare de dependenţă faţă de alţii. Vărsătorul are deseori parte de o soartă complicată, iar majoritatea evenimentelor importante din viaţa sa intervin când are înre 25 şi 35 ani. Cel mai mare success îl va obţine în munca de creaţie şi în jurisprudenţă.

Vărsătorul-bărbat este optimist, trăind în lumea sa plină de amăgiri, căutând, agitându-se şi enervându-se. Personalitate extrem de dotată şi plină de farmec, el este timid, pasiv şi foarte emoţional. Femeile născute sub acest semn sunt destul de capricioase şi inconsecvente, energice şi întreprinzătoare. Sensibilitatea şi delicateţea le fac receptive la suferinţele altora.


Femeia

Caracterizare psihosexuală

Refuză să fie tratată ca un obiect sexual. Are exigenţe foarte mari, care cu greu pot fi satisfăcute. Insistă să fie respectată. Nu acceptă să fie violentată. Dacă sunteţi la prima întâlnire, nu vă faceţi iluzii că aceasta se va încheia în pat. La fel se va întâmpla şi cu cea de a doua întâlnire. Nativei din Vărsător îi vine foarte greu să se decidă dacă este îndrăgostită sau nu cu adevărat. Noţiunea de dragoste la prima vedere îi este, pesemne, total străină.

Fără a fi o puritană, vrea să se convingă că nu este considerată o femeie uşoară. Este sensibilă şi dispune de un intelect sănătos. În viaţă contează pe mintea sa. Prietenia o stimulează. Îi plac societatea şi oamenii. Fire comunicativă, este dispusă să accepte oricând invitaţiile prietenilor, chiar şi când acestea sunt adresate în ultima clipă. Cinstită şi deschisă, nu ştie să mintă. Când place pe cineva, are tendinţa de a nu se comporta cu prea multă înţelepciune. Femeia-Vărsător e interesează de viaţa altora, dă deseori sfaturi celor care se află la ananghie, chiar fără ca acestea să fie solicitate. Nu are nimic împotrivă să efectueze o muncă bărbătească (mecanic auto, zidar ş.a.). De regulă, este executant. Salută orice posibilitate nouă, acceptă orice răspundere nouă, având siguranţa că va fi în stare să onoreze încrederea acordată. O ajută şi faptul că îşi propune să înţeleagă oamenii. Este un foarte bun colaborator. Rockfeller a afirmat că ar da o întreagă avere pentru a avea ca asociat o asemenea femeie.

Umanistă cu adevărat, profund angajată în problemel timpului în car trăieşte, nativa din Vărsător se află în primele rânduri ale luptelor pentru libertatea socială. Sensibilitatea şi delicateţea ei o fac receptivă la suferinţele altora. Nu este însă omul care să pretindă în schimb recunoştinţă sau dragoste. Munca o absoarbe atât de mult, încât uită şi de cei pentru care lucrează.

Este o individualistă. Atunci când este convinsă de ceva, se înverşunează şi nu se dă bătută. Dacă un proiect îi eşuează, nu-şi pierde curajul, ştiind că se poate învăţa mai mult dintr-un insucces decât dintr-un succes. Un efort care se soldează cu eşec este mai important pentru ea decât un succes minor, căci eşecul reprezintă un imbold pentru a lua totul de la capăt. Deşi are farmec şi este atrăgătoare poate dovedi o încăpăţânare de măgar.

Multe native din Vărsător cred în ocultism şi nimeni nu le poate scoate această credinţă. Când sunt sigure de ceva, nu pot fi învinse nici prin argumente şi nici prin fapte. Când iau o hotărâre, tot numai ele o vor putea schimba, lucru pe care nativa o face des, de multe ori pe neaţteptate. Întrucât are nevoie de dragoste şi prietenie, femeia născută sub acest semn îşi doreşte un soţ, dar, căutând un partener ideal, se hotărăşte foarte greu. Nu întâmplător, hotărârea intervine destul de târziu, ştirea căsătoriei venind ca o bombă pentru cei apropiaţi. Adevărul este că atitudinea ei în multe probleme este de natură să-i şocheze pe prietenii ei cu vederi conservatoare.

Îşi doreşte un bărbat care s-o facă să se simtă într-adevăr femeie, rasa sau starea socială a acestuia neavând nici o ănsemnătate.

Îi plac lucrurile frumoase, inclusiv părţile corpului omenesc, simte nevoia de a fi apreciată. Este foarte curată. Chiar dacă abia s-a consumat ceva între cearceafuri, iar dumneavoastră sunteţi obosit şi doriţi să vă relaxaţi, ea este în stare să vă dea jos din pat pentru a schimba lenjeria. Devine uneori crispată nervoasă.

O altă greşeală : cheltuieşte prea mult pentru extravaganţă şi confort. Evident, ea nu vede în aşa ceva o “greşeală”. Îi taxează de nebuni pe cei care îşi irosesc viaţa alergând după bani. Pentru a obţine ceea ce-şi doreşte, nu conoaşte nici o limită.


Viaţa sexuală

Nativa din Vărsător nu se grăbeşte. Ieşirile animalice nu caracterizează această zodie. Preferă să idealizeze dragostea şi s-o compenseze cu tandreţe. Pentru ea dragostea înseamnă Mozart, nu Rolling-Stones. Femeia născută sub semnul Vărsătorului este întotdeauna neobişnuită, având deci nevoie de un bârbat tot neobişnuit.

Dispune de o imaginaţie excepţională, este o fire creatoare şi manifestă interes pentru încercările de a obţine plăceri noi. Pentru ea nu există în sex lucruri pe care să nu le fi încercat, aşa că oferă variaţii interesante. Consideră demn de luat în considerare tot ce-ar putea spori plăcerea partenerului.

În pat se va supune cu plăcere oricărei iniţiative a dumneavoastră. Căldura şi comprehensiunea ei sunt eficiente pentru bărbaţii psihoimpotenţi.

O nativă din Vărsător spunea că, pentru a-şi satisface prietenul (mult mai în vârstă decât ea), care nu se excita decât la căldură, îl ducea la saună. Este vorba de un caz tipic pentru native, care în dorinţa de a oferi plăcere, se preocupă cu prioritate de necesităţile altora.

Când este dezamăgită de dragoste recurge la masturbare. Femeia-Vărsător ajunge deseori victima unor bărbaţi a căror căsătorie a eşuat. Devine o consolare pentru cei care beneficiază de simpatiile ei, dar pentru a se îngriji de un bărbat, trebuie să-i placă nu numai corpul lui, ci şi mintea lui.

Din fericire, ştie prea bine că mintea bărbatului reprezintă cel mai erotic organ al acestuia. Îi place poziţia “capul la picioare”, care-i permite să-i sugă amantului degetul cem mare de la picioare. Are întotdeauna ideile ei. Nimic nu i se pare interzis. Clipitul, de pildă. Îşi pune gene artificiale lungi şi clipeşte peste organul partenerului. Simpatia ei pentru bărbaţii în vârstă o poate împinge la extremităţi. Dacă are un tată văduv sau un frate necăsătorit, este în stare să facă orice pentru el de la mâncărurile cele mai gustoase până la a-i satisface în pat ; aceeaşi înţelegere o manifestă şi faţă de femei.


Bărbatul

Caracterizare psihosexuală

La el contactul începe în minte. Vărsătorul trebuie să vă respecte mai întâi ca personalitate, să vă remarce farmecul. O dată ce i-aţi captat interesul la nivel intelectual devine posibil şi cel fizic. Pentru nativul din vărsător comunicarea sexuală este exclusă fără un contact intelectual preliminar.

Despre Vărsător nu se poate spune că este o fire solitară, deoarece este sincer, deschis, preocupat de soarta celorlalţi. Are numeroşi prieteni şi rămâne cu plăcere până la miezul nopţii pentru a discuta problemele acestora. Caută întotdeauna răspunsul, adevărul.

Este o fire analitică. Vi-l puteţi apropia iniţiindu-l în problemele care vă preocupă.

Timid şi pasiv, nativul din Vărsător acceptă ca femeia să facă primul pas. La prima întâlnire, iniţiativa poate să vă aparţină, ceea ce nu înseamnă că farmecul dumneavoastră îi este indiferent. Pentru el pasiunea trebuie să meargă mână în mână cu prietenia, iar prietenia nu este un lucru care se realizează peste noapte. Are nevoie de mult timp pentru a realiza trecerea de la un sentiment de prietenie la unul mai puternic. Vărsătorul judecă astfel : legătura romantică duce la dragoste, dragostea duce la pat. Îi displace un ritm prea intens, inclusiv în activitatea profesională. Uneori trebuie îmboldit, dar cu mult tact, căci nu acceptă să fie dirijat şi să dea explicaţii. La cea mai mică neînţelegere, se retrage în carapacea sa.

Aparent rece, este o fire foarte emoţională. Nu-i cereţi să se schimbe, aşa ceva fiind peste puterile sale. Este organic certat cu tradiţia, considerând că progresul şi tradiţia sunt categorii care se exclud reciproc.

Orice încercare de a vi-l subordona este sortită eşecului din capul locului. Vărsătorul trebuie să fie liber şi independent. Îi place să călătorească. Din păcate, deşi are un anturaj numeros, leagă cu greu o prietenie adevărată. Rupe legăturile care îi ceează o stare de dependenţă, chiar dacă natura acestora este pur amicală. Se plictiseşte repede, fiind într-o permanentă căutare de noi şi noi contacte.


Viaţa sexuală

Vărsătorului nu-i place incălzirea şi preferă să atace direct renunţând la orice joc preliminar. Deşi este un bun actor şi orator, dispunând de o excepţională capacitate de convingere, intră greu în rol. Nativul din Vărsător este capabil de mult rafinament pentru a-şi apropia partenera. Dispune de o bogată imaginaţie sexuală. Trezeşte dorinţa sexuală şi în femei frigide. Din fericire, îşi risipeşte energia sexuală în reverii, în fantezii erotice, în onanism.

Este neobosit în căutarea partenerei. Se îndrăgosteşte cu uşurinţă, dar evită să se căsătorească. Are mult de câştigat prin firea sa sensibilă, amabilă şi dinamică.

Este un bun psiholog, ştie să-şi aleagă partenerii. Place şi este plăcut. În pofida unei aparenţe rezervate, fiinţa sa emană un farmec magnetic. Mai mult, deşi este atras tot timpul de ceea ce este nou şi neobişnuit (planeta sa călăuzitoare fiind Uranus) se poate conta pe el.

Poate fi foarte plăcut şi reconfortant pentru partenera aleasă. Pentru el femeia nu reprezintă un simplu obiect sexual, lucru ce îi aduce recunoştinţa partenerelor.

Deşi dispune de multă virilitate, jocul preliminar, pe care îl ridică la nivel de artă, se face în dauna actului în sine. Uneori este atât de absorbit de acest joc încât renunţă la orgasm. Este capabil să declanşeze orgasmul partenerei fără ca el însuşi să termine. O dată excitat, devine un amant magnific, car e vă va satisface în întregime.

Dacă femeia doreşte un trio suedez, se va ocupa şi de-al treilea partener, iar dacă ajunge la concluzia concluzia că ar fi loc şi pentru al patrulea, data următoare îl va aduce şi pe acesta.

Se plictiseşte de una şi aceeaşi poziţie. Îi plac variaţiile complicate. Este capabil să se documenteze din cărţi cu o asiduitate de cercetător ştiinţific. Uneori, experimentele sale duc partenera în stare de extaz, alteori o lasă nemulţumită.

Nu se simte jignit dacă este acuzat de imoralitate. Este tolerant şi înţelegător, nefiindu-i străin nimic din ce este omenesc. În relaţiile heterosexuale preferă elementul exotic celui convenţional.

Zone erogene

Pulpa şi glezna sunt deosebit de sensibile, deci trebuie folosită orice poziţie care permite atingerea acestora. Se recomandă mângâierea lor pe verticală, de jos în sus.

Poziţia preferată a Vărsătorului este în picioare : femeia îşi petrece picioarele pe după genunchii bărbatului, cu gleznele şi tălpile lipite de pulpele acestuia

Nativul acceptă ca partenera să-i mângâie organul numai când acesta nu este în stare de erecţie. În caz contrar, riscaţi întreruperea actului.

Niciun comentariu: