sâmbătă, 28 mai 2011

Frasinul (25 mai - 3 iunie - 22 noiembrie - 1 decembrie)


Este prezentabil, cu lemn rezistent, cu fibre lungi si suple si având multe crengi. Simpatic, în general, dispretuit uneori pentru viata adesea dezorganizata si neprincipiala pe care o duce, frasinul doreste sa aiba o existenta exact dupa regulile pe care si le-a trasat si sa-si atinga obiectivele cu orice pret. Are în plus pretentia ca toti sa se poarte cu el ca si cum ar fi un bibelou de pret si sa dovedeasca un atasament servil la idealul sau de fericire. E egoist, dar sunt momente în care se dezice de linia sa obisnuita de conduita si se arata complt dezinteresat. Da dovada de multa intuitie, ceea ce-l va ajuta în anticiparea corecta a unor evenimente importante. Nu e prea conformist, dar felul sau de a se comporta atrage multe persoane în jurul lui. Are multa sansa, pe care adesea o extinde si asupra prietenilor si cunostintelor sale.
Este foarte ambitios, pretentios si nu se încurca prea mult în consideratii si scrupule. Obiectivele sale, precum s caile de atingere a lor îi sunt foarte clare si nu vede nici un impediment în a-si urma drumul în viata, asa cum considera el de cuviinta.
Dragoste: Nu va face nici o concesie îndauna idealului sau de fericire conjugala si va da dovada de multa imaginatie în realizarea lui. Atrage multi reprezetanti ai sexului opus, dar nu se lasa prins decât de persoana care-i convine din toate punctele de vedere.
Trasatura definitorie: Este un ambitios.
Personalitati: George Vraca, John Wayne, Marilyn monroe, Charles Aznavour. Tony Curtis.


Niciun comentariu: